• Αρχική
  • Άρθρα
  • To τρικ που κάνουν οι Γαλλίδες με το κραγιόν, για ζουμερά και σαγηνευτικά χείλη -Φυσικό αποτέλεσμα

To τρικ που κάνουν οι Γαλλίδες με το κραγιόν, για ζουμερά και σαγηνευτικά χείλη -Φυσικό αποτέλεσμα

lips pexels
Οι Γαλλίδες ξεχωρίζουν για το στιλ, το μακιγιάζ και τον τρόπο ζωής τους.

Ακολουθούν μια απλή ρουτίνα για καθημερινή περιποίηση του δέρματος, που εστιάζει στο καθαρό, υγιές και λαμπερό δέρμα. Αφήνουν τον χρόνο να περάσει ανώδυνα από επάνω τους και δεν επεμβαίνουν.

Όσο για το μακιγιάζ, παραμένουν πιστές σε κλασικές επιλογές, όπως το μαύρο μολύβι ματιών, το κόκκινο κραγιόν, οι έντονες βλεφαρίδες και το ζωηρό ρουζ στα ζυγωματικά, που ενισχύει την όψη υγείας.

Όμως το τρικ που κάνουν οι Γαλλίδες με το κραγιόν τους, κάνει τα χείλη τους να φαίνονται τόσο σαγηνευτικά κι ήρθε η ώρα να το μάθετε κι εσείς.

Προτιμούν τις έντονες αποχρώσεις κραγιόν σε κόκκινο, ροζ, φούξια, πορτοκαλί ή κοράλι. Ακόμα και τους χειμερινούς μήνες θέλουν τα χείλη τους να έχουν χρώμα κι ένταση.

Όμως δεν περνούν απλά, το κραγιόν πάνω από τα χείλη τους.

Οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας είναι αυτές που εφαρμόζουν συνήθως και μολύβι στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν. Με το μολύβι τελειοποιούν τις άκρες των χειλιών, που είναι το σημείο όπου εμφανίζονται γραμμές και ρυτίδες με την ηλικία. Σχεδόν όλες οι γυναίκες όμως, αφού εφαρμόσουν το κραγιόν, το δουλεύουν τοπικά πάνω στα χείλη, για να δώσουν ομοιομορφία στο στρώμα και το στρώσιμο του κραγιόν. Με αυτόν τον τρόπο δείχνει πιο σαγηνευτικό το αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια κάνουν απαλές, ταμποναριστές κινήσεις, με τα δάχτυλα των χεριών, πάνω στα χείλη και αφού έχει εφαρμοστεί το κραγιόν, απαλύνουν το χρώμα και το βοηθούν να διεισδύσει στο εσωτερικό τους. Με αυτόν τον τρόπο η διάρκειά του είναι δεδομένη.

Το κόλπο αυτό δίνει στο χρώμα μια κάλυψη όλης της επιφάνειας, χωρίς να ξεχωρίζει το μολύβι από το κραγιόν, με ένα πιο απαλό αποτέλεσμα, χωρίς να χάνει όμως την ένταση του το χρώμα. Η λάμψη και τα ξένα στοιχεία που μπορεί να έχει το κραγιόν χάνονται και η υφή του γίνεται ίδια με αυτή των φυσικών χειλιών. Έτσι τα χείλη δείχνουν σα να έχουν φυσικό, έντονο χρώμα, ανάλογα με την απόχρωση του κραγιόν που έχουν επιλέξει οι γυναίκες.

Οι Γαλλίδες το προτιμούν το κόλπο αυτό, εδώ και χρόνια για σαγηνευτικά και ζουμερά χείλη. Τώρα μπορείτε κι εσείς να το καταφέρετε.

bovary/ photo pexels