Το έξυπνο κόλπο με το βαμβάκι στην ηλεκτρική σκούπα – Θα μοσχοβολήσει όλο το σπίτι!

Είναι τόσο απλό αυτό το κόλπο που θα αναρωτιέστε γιατί δεν το σκεφτήκατε νωρίτερα.


Ποιά μπορεί να είναι η σχέση μιας ηλεκτρικής σκούπας και ενός βαμβακιού; Κι όμως, το βαμβάκι με μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου θα κάνει το σπίτι της να μοσχομυρίσει!

Βαμβάκι στην ηλεκτρική σκούπα
Αν έχετε ηλεκτρική σκούπα με σακούλα, μπορείτε να ρίξετε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο σε μια μπάλα από βαμβάκι και τοποθετήστε την στη σακούλα. Καθώς σκουπίζετε θα διαχέεται στην ατμόσφαιρα η μυρωδιά του αιθέριου ελαίου αφήνοντας πίσω μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Διαφορετικά, μπορείτε να ρίξετε στη σακούλα της ηλεκτρικής σκούπας σκόνη βανίλιας, η οποία θα κάνει ο χώρος θα μυρίζει ευχάριστα.

Τι να προσέξετε
Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί κατά τη χρήση αυτής της τεχνικής, καθώς μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην ηλεκτρική σκούπα ή να προκαλέσει προβλήματα στην απόδοσή της. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το βαμβάκι δεν είναι υγρό.


Τι δεν πρέπει να σκουπίζετε με την ηλεκτρική σκούπα
Σπασμένα γυαλιά

Τα κομμάτια γυαλιού μπορεί να είναι αρκετά επικίνδυνα για την ηλεκτρική σκούπα σας. Ακόμα και για τα μοντέλα που δεν έχουν σακούλα, τα θραύσματα γυαλιού είναι πιθανόν να παγιδευτούν στον σωλήνα προκαλώντας ζημιά.

Υγρές τροφές

Να αποφεύγετε τη χρήση ηλεκτρικής σκούπας για να μαζέψετε υγρά, όπως σούπα, υγρά δημητριακά, κατακάθι καφέ. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι καταστρέψετε το εσωτερικό της σκούπας. Προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε ένα πανί για να σκουπίσετε τις υγρές τροφές και στη συνέχεια με ένα σφουγγάρι.

Στάχτη

Οι περισσότερες ηλεκτρικές σκούπες δεν διαθέτουν φίλτρο που να μπορεί να απορροφήσει αποτελεσματικά τέτοιου είδους υλικά. Υπάρχει περίπτωση να φράξει την σκούπα ή ακόμα χειρότερα να σκορπιστεί στον αέρα.

(Με πληροφορίες από mothersblog. gr – το realsimple. com / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί