• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το DEPON δεν είναι μόνο για τον πυρετό – Kόλπα στις χρήσεις της παρακεταμόλης που λύνουν τα χέρια (vid)

Το DEPON δεν είναι μόνο για τον πυρετό – Kόλπα στις χρήσεις της παρακεταμόλης που λύνουν τα χέρια (vid)

Δείτε χρήσεις της παρακεταμόλης που δε φαντάζεστε.

Μπορείς να χαλαλίσεις ένα DEPON παραπάνω, για να φτιάξεις τα μαλλιά σου, να πλύνεις τα ρούχα σου κι άλλα ακόμη έξυπνα κόλπα, από το daddy-cool.

Φροντίστε τα μαλλιά σας με DEPON
Αν θέλετε να προσφέρετε επιπλέον φροντίδα στα μαλλιά σας τότε θα μοιραστούμε μαζί σας μία μυστική συνταγή. Σπάστε σε ένα γουδί 3 χάπια DEPON. Στην συνέχεια προσθέστε στο γουδί σαμπουάν. Ανακατέψτε και βάλετε στο μείγμα στο κεφάλι σας, κάνοντας ένα απαλό μασάζ. Ξεπλύνετε με νερό κι έτσι θα καταπολεμήσετε την πιτυρίδα.

Φροντίστε τον κήπο με DEPON
H παρακεταμόλη που είναι και το κύριο συστατικό του DEPON είναι σε θέση να σταματήσει την ανάπτυξη της μούχλας και του αιθυλενίου. Και η μούχλα και το αιθυλένιο είναι οι χειρότεροι εχθροί τω φυτών αλλά βρήκαμε για εσάς το φάρμακο που θα κάνει θαύματα στον κήπο σας.

Σπάστε μερικά χάπια και ανακατέψτε τα με νερό. Βάλτε το μείγμα σε ένα μπουκάλι για σπρέι. Αν ψεκάζετε το μείγμα τακτικά στα φυτά σας η μούχλα δε θα αποτελεί πια πρόβλημα για τον κήπο σας.

Φροντίστε το δέρμα σας με παρακεταμόλη
Η παρακεταμόλη ή αλλιώς DEPON κάνει πολύ καλά στην ακμή και στα ξεσπάσματα της ψωρίασης. Αν λοιπόν ανακατέψετε 5 σπασμένα χάπια με 1/2 της κούπας χλιαρό νερό τότε μπορείτε να απαλλαγείτε από το ερεθισμένο δέρμα και να ανακουφιστείτε άμεσα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλείψετε το μείγμα στην ερεθισμένη περιοχή.

Χρησιμοποιήστε το DEPON σαν απορρυπαντικό για τα ρούχα
Μερικοί λεκέδες δεν αφαιρούνται εύκολα από τα ρούχα. Ειδικά οι λεκέδες του ιδρώτα από τα λευκά μπλουζάκια. Μπορείτε όμως να σπάσετε 2 χάπια παρακεταμόλης και να προσθέσετε λίγο νερό. Ανακατέψτε μέχρι να πάρετε μία πάστα. Τρίψτε αυτή τη πάστα στους λεκέδες πριν βάλετε τα ρούχα σας στο πλυντήριο. Θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα.

Καθαρίστε το σίδερο με παρακεταμόλη
Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως με ντεπον θα καθαρίσετε το σίδερο. Δείτε πως στο βίντεο που ακολουθεί:

photo pexels