• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το απόλυτο κορμί: Αρνήθηκε την πρόταση του GNTM η γυναίκα που θα… κέρδιζε (ΦΩΤΟ)

Το απόλυτο κορμί: Αρνήθηκε την πρόταση του GNTM η γυναίκα που θα… κέρδιζε (ΦΩΤΟ)

Είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα στην Ελλάδα, με εξώφυλλα και πολλές δουλειές τηλεοπτικές, και εδώ και μερικά χρόνια και ηθοποιός.

Με συμμετοχές σε θεατρικές επιθεωρήσεις, καθημερινή σειρά στην Κύπρο, ξένη κινηματογραφική παραγωγή αλλά και τη νέα ταινία του Μάρκου Σεφερλή, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, πρώην του Κώστα Σόμμερ, δεν φαίνεται να επιστρέφει σύντομα στις πασαρέλες.

Και όμως, το μοντέλο που έχει χαρακτηριστεί το απόλυτο κορμί του Instagram αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη ότι φέτος είχε μία πρόταση που αν τη δεχόταν θα άλλαζε το αποτέλεσμα που βιώσαμε λίγες ημέρες πριν.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποκάλυψε ότι είχε πρόταση να συμμετέχει στο ριάλιτι μόδας GNTM όμως όπως εξήγησε αρνήθηκε καθώς τα σχέδιά της είναι διαφορετικά.

«Μου έγινε πρόταση φέτος να συμμετέχω, αλλά αρνήθηκα, γιατί δεν θεωρώ ότι έχω ανάγκη από μια τέτοιου είδους προβολή», δήλωσε το πανήψυλο μοντέλο.

https://www.sdna.gr/sites/default/files/styles/default/public/2019-12/dailymedia_2019361_103005_453921.jpg?itok=D18SlFeg
Πηγή φώτο: sdna.gr

Πηγή φώτο: sdna.gr


Πηγή φώτο: sdna.gr

Πηγή φώτο: sdna.gr
Πηγή φώτο: sdna.gr
Πηγή φώτο: sdna.gr

(φώτο: Screenshot-πηγή: sdna.gr)