Τι να κάνετε με τα παλιά ρούχα που δεν θέλετε πια και δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση

Ειδικά αν δεν μπορείτε να τα χαρίσετε λόγω της όχι και τόσο καλής κατάστασής τους.

Ευτυχώς, υπάρχουν άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με ρούχα που δεν μπορείτε να δωρίσετε επειδή δεν είναι σε αρκετά καλή κατάσταση για να τα χαρίσετε. Υπάρχει πάντα μια λύση σε ένα πρόβλημα και μια θέση για το αγαπημένο σας μπλουζάκι.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με τα παλιά σας ρούχα -εκτός από το να τα πετάξετε στα σκουπίδια.

Φτιάξτε μια τζιν τσάντα από παλιά τζιν

Εκμεταλλευτείτε την εσωτερική σας δημιουργικότητα και φτιάξτε μια DIY τσάντα από αυτά τα τζιν με τις τρύπες στους μηρούς που δεν μπορούν πλέον να σωθούν και να φορεθούν.

Δώστε στις κούκλες του παιδιού σας μια νέα γκαρνταρόμπα
Όλοι όσοι έχουν μικρά παιδιά στη ζωή τους ξέρουν πόσο ακριβή είναι η γκαρνταρόμπα της Barbie. Έτσι, τώρα μπορείτε επιτέλους να κάνετε κάτι με αυτήν την κάλτσα που έλειπε το ταίρι της εδώ και μήνες.

Φτιάξτε ένα κάλυμμα από T-Shirt
Εξακολουθείτε να θέλετε να κρατήσετε αυτό το μπλουζάκι υπογεγραμμένο από όλους τους συμμαθητές σας στην τέταρτη δημοτικού, και αυτό που πήρατε από την εγγραφή σας στον σύλλογο στο πρώτο έτος του πανεπιστημίου σας και εκείνο το άλλο στο οποίο απλά δεν μπορούσατε να αντισταθείτε επειδή είχε κάποια ειρωνικό ρητό -αλλά δεν φοριούνται πλέον; Ώρα να τα ανανεώσετε σε κάτι χρήσιμο. Ένα κάλυμμα με όλα τα αγαπημένα σας μπλουζάκια όλα αυτά τα χρόνια θα γίνει σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα σας αντικείμενα στο σπίτι.

Δημιουργήστε υφασμάτινα μπαλώματα

Τα ’90s επιστρέφουν σε πλήρη ισχύ και τα patches είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στο να αναδείξουν το τζιν σας ώστε να ταιριάζει με τις σημερινές τάσεις. Επιπλέον, ποιος καλύτερος τρόπος για να καλύψετε αυτόν τον λεκέ από κόκκινο κρασί που δεν καταφέρατε ποτέ να απομακρύνετε;

Μετατρέψτε τα σε διακοσμητικά τοίχου
Να μια ιδιοφυής ιδέα. Βάλτε σε κορνίζα το παλιό μπλουζάκι σας από μια συναυλία του αγαπημένου σας συγκροτήματος που παρακολούθησατε και δεν θέλετε να ξεχάσετε ποτέ. Αυτές είναι αναμνήσεις που σίγουρα αξίζει να κρατηθούν -και να κρεμαστούν στον τοίχο για χάρη των επόμενων γενεών.

Δώστε τα ρούχα σας σε εταιρεία λιανικής πώλησης ρούχων

Καταργήστε το «δεν μπορώ» από το λεξιλόγιό σας, γιατί μπορείτε πραγματικά να δωρίσετε τα φθαρμένα ρούχα σας (κάπως). Υπάρχουν εταιρείες λιανικής πώλησης ρούχων όπου μπορείτε να δωρίσετε κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα από οποιαδήποτε μάρκα, σε οποιαδήποτε κατάσταση και θα αναλάβουν τα υπόλοιπα. Ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα ρούχα σας, θα γίνουν πανιά καθαρισμού ή μόνωση στην επόμενη ζωή τους.

Ανακυκλώστε τα

Μπορεί να μην μπορείτε να δωρίσετε όλες τις παλιές και μονές κάλτσες σας, αλλά μπορείτε να τις ανακυκλώσετε. Μπορείτε να ανακυκλώσετε τα περισσότερα υφάσματα για τα οποία η ντουλάπα σας δεν έχει πλέον χώρο ή τις κάλτσες σας που δεν έχουν πλέον ταίρι.

με πληροφορίες newsbeast/ unsplash

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί