Συσκευή δίνει βαθύ καθαρισμό και τέλεια επιδερμίδα

beauty1
Το 2020 φτάνει στο τέλος του και όπως πολλοί θα έλεγαν ..«επιτέλους»!

Αυτά τα Χριστούγεννα η FOREO είναι εδώ και, σε ένα κόσμο που αλλάζει συνεχώς, σταθερά προσφέρει τις καλύτερες και πιο καινοτόμες λύσεις περιποίησης προσώπου, αναδεικνύοντας τη φετινή Xmas Wishlist σε μια πραγματική επένδυση ομορφιάς από την άνεση του σπιτιού μας.

LUNA 3 & LUNA 3 MEN
Πολυτέλεια, καθαρισμός εις βάθος και αψεγάδιαστη επιδερμίδα ! Το LUNA 3, η απόλυτη συσκευή καθαρισμού της επιδερμίδας, και η ανδρική του έκδοση LUNA 3 MEN θα δώσει την πιο υγιή, λαμπερή και φωτεινή επιδερμίδα για αυτά τα Χριστούγεννα. Η επαναστατική τεχνολογία της FOREO προσφέρει εξαιρετικά ασφαλή καθαρισμό της επιδερμίδας, καθώς με τα πολύ απαλά και αντιβακτηριδιακά silicone bristles αλλά και τους παλμούς T-Sonic καταφέρνει μια ποικιλία στοχευμένων μασάζ σύσφιξης προσώπου.

LUNA mini 3
Το LUNA mini 3 είναι μικρό και στρογγυλό σαν την πιο όμορφη μπάλα του Χριστουγεννιάτικού σας δέντρου… αλλά και εξαιρετικά ισχυρό! Ιδανικό για καθημερινή χρήση, η συγκεκριμένη συσκευή ταιριάζει ιδανικά σε όσες γυναίκες έχουν έντονο lifestyle και χρειάζονται πάντα μαζί τους ένα σύμμαχο ομορφιάς που φέρει όλες τις καινοτομίες της FOREO σε μία συμπαγή και αξιόπιστη συσκευή. Με τη μοναδική λειτουργία Glow Boost, είναι βέβαιο ότι αυτό το θαύμα περιποίησης προσώπου θα μετατρέψει στη ρουτίνα ομορφιάς σε ένα λαμπερό τελετουργικό!

Τα προϊόντα FOREO είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα Sephora Greece.

bovary/ photo video screenshot