5 χρήσεις της λακ που σίγουρα δεν ήξερες

Την αγαπάμε γιατί είναι ο μόνος τρόπος να κρατήσουμε πιο σταθερό το χτένισμά μας, όπου κι αν βρισκόμαστε.

Εκτός, όμως, από τα μαλλιά, η λακ μπορεί να λύσει και άλλα προβλήματα της καθημερινότητάς μας (όπως τον ηλεκτρισμό στα μαλλιά ή τον πόντο από το καλσόν). 

Δώσε βάση λοιπόν:

#1. Για να μην ηλεκτρίζονται τα μαλλιά σου

Τα ηλεκτρισμένα μαλλιά είναι απλά εκνευριστικά. Γι’ αυτό αν θες να σταματήσεις να ηλεκτρίζονται, μπορείς να κάνεις το εξής απλό: Πριν χτενιστείς, ψέκασε τη βούρτσα σου με λακ και ύστερα πέρασέ τη από τα μαλλιά σου.

#2. Βάλε stop στον πόντο στο καλσόν σου

Πες την αλήθεια. Σε πιάνει τουλάχιστον υστερία, όταν είσαι έξω, έχεις φορέσει το καλό σου φόρεμα και το καινούργιο σου καλσόν και  εκεί που δεν το περιμένεις βλέπεις έναν πόντο. Η λακ έρχεται και πάλι να σε σώσει. Επειδή τα σκισίματα ξεκινούν πάντα από τα δάχτυλα, ψέκασε το καινούργιο σου καλσόν και μην ανησυχήσεις ποτέ ξανά για το αν θα σκιστεί.

#3. Απομάκρυνε το λεκέ από μελάνι

Πόσες φορές δεν σου έχει τύχει να σπάσει το στυλό που είχες στην τσέπη σου και να λερωθεί το ρούχο που φορούσες; Το μελάνι όπως και το κόκκινο κραγιόν είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί ποτέ σε λεκέ. Η λακ έρχεται για να σε «ξελασπώσει ακόμη μία φορά, αφού αν ψεκάσεις τον λεκέ με λακ, το αφήσεις για 10’ και έπειτα τρίψεις με ένα καθαρό πανί, θα τον δεις να εξαφανίζεται.

#4. Κρατά τα φρύδια σου στη θέση τους

Αν τα φρύδια σου είναι απείθαρχα και δε «στρώνουν» με τίποτα, μην ανησυχείς. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ψεκάσεις λίγο από τη λακ σου πάνω σε ένα καθαρό βουρτσάκι φρυδιών και με αυτό αμέσως να χτενίσεις τα φρύδια σου ώστε να μείνουν στη «θέση» τους όλη την ημέρα!

#5. Κρατάει το πόδι σου σταθερό

Θα σου εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε. Μόλις πήρες ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια, αλλά το πόδι σου γλιστράει μέσα σε αυτό και κινδυνεύεις με κάταγμα 2ου βαθμού -τουλάχιστον- αν πέσεις. Οπότε τι κάνεις; Ψεκάζεις με λακ τους πάτους των καινούργιων παπουτσιών σου και το καλσόν σου και είσαι safe.

Queen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •