• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πως να μαζέψεις βαλίτσες για τις διακοπές όλης της οικογένειας γρήγορα και απλά!

Πως να μαζέψεις βαλίτσες για τις διακοπές όλης της οικογένειας γρήγορα και απλά!

Χωρίς να φοβάσαι αν θα ξεχάσεις να πάρεις κάτι.

Σκέψου τι χρησιμοποιείτε μέσα στη διάρκεια της ημέρας
Σκέψου τι χρειάζεσαι εσύ και τα παιδιά μέσα στη διάρκεια της ημέρας. Από καλλυντικά, αποσμητικά, χτένες και τα συναφή για εσένα και το ταίρι σου, μέχρι τις τροφές των παιδιών, τα παιχνίδια τους και τα είδη που χρησιμοποιούν περισσότερο.Έτσι θα έχεις έναν μπούσουλα για το τι πρέπει να έχεις μαζί σας για να μην σας λείψει τίποτα.

Επιχείρηση μπάνιο
Ότι χρησιμοποιείς για εσένα και την οικογένεια στο μπάνιο, αυτά είναι που θα χρειαστείς και στις διακοπές σας. Κάνε μια ανασκόπηση της εβδομάδας για το τι χρησιμοποιήσατε στο μπάνιο για να μην ξεχάσεις κάτι.

Τι θα πρέπει να έχεις στη θάλασσα
Από καπέλο, αντηλιακό και σαγιονάρες μέχρι μαγιό, αλλαξιές, πετσέτες και παιχνίδια πρόσθεσε τα όλα για να μην ξεχάσεις κάτι σημαντικό και τρέχεις τελευταία στιγμή. Αναπόλησε παλιές εξορμήσεις στην παραλία και θυμήσου τι χρησιμοποιήσατε πιο πολύ.

Πόσα ρούχα χρειάζονται
Μην παίρνεις πολλά ρούχα καθώς συνήθως φοράμε μία άντε δύο αλλαξιές μέσα στην ημέρα και αυτό όχι πάντα. Πάρε λίγα φορέματα για τις απογευματινές βόλτες, μπλουζάκια για εσένα και τα παιδιά, σορτς και άνετα παπούτσια για να κυκλοφορείτε. Μην επιλέξεις βαριά ρούχα που δεν είναι δροσερά μόνο και μόνο επειδή είναι τα αγαπημένα σου, καθώς στις διακοπές συνήθως θέλουμε να είμαστε άνετοι.

Κράτα σημειώσεις
Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε τα όλα έτσι ώστε να τικάρεις αυτά που έχεις ήδη πάρει και να προσθέτεις στη λίστα άλλα που μπορεί να παρέλειψες, Για το τέλος βάλε κινητά, φορτιστές και κλειδιά έτσι ώστε και τα αυτονόητα να τα πάρεις σίγουρα, γιατί καμιά φορά τα εύκολα τα ξεχνάμε και θυμόμαστε τα πιο σύνθετα.

Αυτά τα απλά βήματα θα σε βοηθήσουν να ετοιμάσεις βαλίτσες για τις διακοπές όλης της οικογένειας εύκολα και απλά χωρίς άγχος, για να απολαύσετε όλοι μαζί μαγικές και ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης.

ediva/ photo pexels