Πώς να αφαιρέσετε τις επίμονες μυρωδιές από τα πουλόβερ και πώς να τα επαναφέρετε αν έχουν ξεχειλώσει

Συχνά, ο ιδρώτας και οι μυρωδιές από τα πουλόβερ δεν φεύγουν ούτε με το πλύσιμο.


Μύρισε άνοιξη και σιγά σιγά ξεκινάτε να μαζεύετε τα χειμωνιάτικα ρούχα . Ξεκινάει κοινώς αυτή η άχαρη εποχή που πρέπει να φτιάξετε ντουλάπες, ξεκαθαρίζοντας, πλένοντας, σιδερώνοντας και τακτοποιώντας όλα τα ρούχα.

Τα πουλόβερ είναι συνήθως από τα πρώτα που τακτοποιούνται ψηλά στην ντουλάπα. Ωστόσο, είναι πιθανόν ενώ τα έχετε πλύνει να εξακολουθούν να μυρίζουν για παράδειγμα στη μασχάλη ιδρώτα. Και η οσμή γίνεται ακόμα πιο έντονη όταν σιδερώνονται.

Πώς φεύγει ο ιδρώτας από τα πουλόβερ

Σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό μουλιάστε το πουλόβερ και στη συνέχεια, τρίψτε με πράσινο σαπούνι τα σημεία που μυρίζουν (τα πουλόβερ τα πλένετε πάντα γυρισμένα ανάποδα).Το ξεπλένετε με κρύο νερό, το στύβετε απαλά και το αφήνετε να στεγνώσει.

Λευκό ξίδι

Αν το πουλόβερ είναι χοντρό, ρίξτε σε μια λεκάνη με νερό μισό ποτήρι λευκό ξίδι ( διαφορετικά λιγότερη ποσότητα).

Αφήστε το να μουλιάσει για αρκετές ώρες και στη συνέχεια το ξεπλένετε με άφθονο κρύο νερό. Στη συνέχεια ρίχνετε μια μικρή ποσότητα μαλακτικού και το αφήνετε για μερικά λεπτά πριν το αφήσετε να στραγγίσει και το απλώσετε να στεγνώσει.

Πώς να επαναφέρετε το πουλόβερ που έχει ξεχειλώσει


Το πρώτο βήμα είναι να δείτε τα σημεία που έχει ξεχειλώσει περισσότερο το πουλόβερ.

Στη συνέχεια, βυθίστε το σε μία λεκάνη με χλιαρό νερό και στη συνέχεια πιέστε το για να φύγει το περισσότερο νερό.

Βάλτε το πουλόβερ ανάμεσα σε δύο στεγνές πετσέτες που έχετε απλώσει σε ένα τραπέζι ή στο πάτωμα. Με τα χέρια σας και αργά και προσεκτικά, κάντε κινήσεις στα σημεία που έχει ξεχειλώσει το πουλόβερ για να το επαναφέρετε. Στη συνέχεια. αφήστε το στην άκρη να στεγνώσει. Επίσης σημαντικό είναι να αποφύγετε στο σημείο αυτό να κρεμάσετε το πουλόβερ σε κρεμάστρα ή στην απλώστρα.

Με πληροφορίες από mothersblog. gr – wikihow. com / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί