Οργανώστε το χώρο σας: 5 πράγματα που δεν χρειάζεστε απαραίτητα και πρέπει να πετάξετε

Καλό είναι να μη συσσωρεύονται πράγματα στο σπίτι τα οποία δεν χρειάζεστε ή δεν χρησιμοποιείτε για πολύ καιρό.


Παιχνίδια
Παπούτσια
Συσκευασίες ηλεκτρονικών συσκευών
Φορτιστές
Παλιά λευκά είδη, πετσέτες και μαξιλάρια


Εάν έχετε πολύ καιρό να χρησιμοποιήσετε ορισμένα αντικείμενα μέσα στο σπίτι, μάλλον ήρθε η ώρα να τα ξεφορτωθείτε.

Πράγματα που πρέπει να πετάξετε
Παιχνίδια

Κάντε ένα καλό ξεκαθάρισμα των παιδικών παιχνιδιών . Ανακυκλώστε όλα τα παιχνίδια που έχουν σπάσει και δωρίστε όσα δεν είναι για την ηλικία του ή δεν τα παίζει. Θα εξοικονομήσετε χώρο και επιπλέον το δωμάτιο θα φαίνεται πιο τακτοποιημένο.

Παπούτσια

Ξεφορτωθείτε τα παπούτσια που έχετε να φορέσετε χρόνια αλλά δεν θέλετε να αποχωριστείτε. Μπορείτε να τα δωρίσετε ή να τα ανακυκλώσετε.

Συσκευασίες ηλεκτρονικών συσκευών

Μην κρατάτε τις συσκευασίες ηλεκτρικών συσκευών για χρόνια! Μετά από κάποιους μήνες, ανακυκλώστε τις καθώς το μόνο που θα καταφέρετε είναι να έχετε γεμάτα τα συρτάρια και κάποια ράφια από τις ντουλάπες με άχρηστα άδεια κουτιά.


Φορτιστές

Κάθε σπίτι είναι γεμάτο με ηλεκτρονικές συσκευές. Λογικό να υπάρχουν δεκάδες φορτιστές για τα κινητά, το τάμπλετ, τον φορητό υπολογιστή, κ.ο.κ. Πόσους όμως από αυτούς χρησιμοποιείτε καθημερινά και πόσοι λειτουργούν; Μάλλον ήρθε η ώρα να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα κολλώντας σε κάθε φορτιστή ένα αυτοκόλλητο για ποια συσκευή είναι.

Παλιά λευκά είδη, πετσέτες και μαξιλάρια

Φθαρμένα σεντόνια, παλιά μαξιλάρια και πετσέτες, είναι βέβαιο ότι υπάρχουν στη ντουλάπα σας. Οπότε καλό είναι να τα ανανεώσετε. Όσο για τις παλιές πετσέτες, μπορούν να μετατραπούν σε πανάκια καθαρισμού.

(Με πληροφορίες από mothersblog. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί