Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για το 2021 (ΦΩΤΟ)

hairdresser unsplash
Από τα μεγαλύτερα fashion show και τις Εβδομάδες Μόδας που φέτος πήραν λόγω της πανδημίας digitial μορφή, μέχρι τις πιο επιδραστικές fashion και beauty influencers, είναι εύκολο να διακρίνει κανείς πως οι νέες τάσεις μαλλιών για το 2021 τα έχουν όλα!

Το 2020 μας στιγμάτισε σε όλα τα επίπεδα και η ομορφιά δεν αποτέλεσε εξαίρεση και φυσικά, οι όποιες συνέπειές του θα είναι εμφανείς και στα μαλλιά μας.

Από τα μεγαλύτερα fashion show και τις Εβδομάδες Μόδας που φέτος πήραν λόγω της πανδημίας digitial μορφή, μέχρι τις πιο επιδραστικές fashion και beauty influencers, είναι εύκολο να διακρίνει κανείς πως οι νέες τάσεις μαλλιών για το 2021 τα έχουν όλα!
Γυναικεία κομψά κουρέματα, θηλυκά χτενίσματα και φωτεινά χρώματα μαλλιών. Το bob επιστρέφει φέτος, και τα μακριά μαλλιά μπορούν να στολιστούν με περίτεχνες πλεξούδες και κομψά αξεσουάρ.

Τα κοντά μαλλιά γίνονται πιο δημοφιλή και τα φυσικά χρώματα μαλλιών έχουν την τιμητική τους.

Οι τεχνικές βαφής, όπως το ombre και το balayage, συνεχίζουν να είναι τάση και η μοντέρνα χρωματική παλέτα συμπληρώνεται από ξανθά χρώματα, παστέλ μαλλιά και πολύχρωμους χρωματικούς συνδυασμούς.

Ένα νέο look για κάθε μήκος και κάθε διάθεση για αλλαγή, περιμένει να το επιλέξουμε.

Στα μακριά μαλλιά, το 2021, το wet look επιστρέφει δυναμικά ως πρόταση για τις καθημερινές σου εμφανίσεις, ενώ όπως είδαμε στις πασαρέλες, οι χαμηλοί κότσοι και τα ελαφρώς κυματιστά μαλλιά, παραμένουν σταθερές αξίες.

Το μεσαίο μήκος θεωρείται το καλύτερο μήκος μαλλιών, γιατί σε αντίθεση με τα κοντά μαλλιά το μήκος επιτρέπει πειραματισμούς με περισσότερα χτενίσματα, ενώ ταυτόχρονα η περιποίηση τους είναι σαφώς πιο εύκολη υπόθεση από ότι αν ήταν μακριά.

Το bob κούρεμα για μεσαίου μήκους μαλλιά είναι πολύ δημοφιλή το 2021 και παραμένει υψηλά στη λίστα των τάσεων. Το ασύμμετρο καρέ με τα μπροστινά μαλλιά να φτάνουν μέχρι την κλείδα είναι μια όμορφη πρόταση. Αν έχεις ίσια μαλλιά μπορείς τα τα πλαϊνά μαλλιά να τα γυρίσεις πίσω από τα αυτιά.

Όταν μιλάμε για τάση μαλλιών, το χρώμα δεν πρέπει να το παραμελούμε σε καμία περίπτωση. Οι ξανθές αποχρώσεις αποτελούν την νούμερο ένα τάση στα χρώματα μαλλιών 2021.
Οι δημοφιλείς τεχνικές βαφής balayage και ombre ανήκουν επίσης στις τρέχουσες τάσεις στα χρώματα μαλλιών. Η τεχνική balayage εξασφαλίζει μια φυσική χρωματική εμφάνιση στα μαλλιά.

Οι πολύχρωμοι συνδυασμοί είναι λιγότερο τρελοί από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια. Ένα από τα πιο όμορφα χρώματα μαλλιών είναι το παστέλ ξανθό/πορτοκαλί το λεγόμενο blorange.

Αν επιλέξεις αυτό το χρώμα τότε σίγουρα δεν θα περάσεις ποτέ απαρατήρητη.

in / photo unsplash