Το αποτέλεσμα είναι το σπίτι να γίνεται ακατάστατο και να μην χωράνε άνετα τα νέα και τα παλιά πράγματα.
Η λύση σε αυτό είναι ο απλός κανόνας που ακολουθεί
Ο Κανόνας μετά τις Γιορτές
Ο κανόνας είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται: για κάθε καινούργιο πράγμα που φέρνουμε στο σπίτι, δωρίζουμε, ή ξεφορτωνόμαστε κάτι που ήδη έχουμε. Αυτό που δουλεύει είναι το ένα προς ένα. Για παράδειγμα, αν πάρουμε ένα καινούργιο ζευγάρι κάλτσες, ας πετάξουμε το επιπλέον ζευγάρι με τρύπες που κρύβεται στο πίσω μέρος του συρταριού. Μερικές φορές, απαιτείται λίγη ακαταστασία, αλλά το αποτέλεσμα παραμένει θετικό.
Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια απόλυτα λογική πρακτική, πολλοί είναι αυτοί που αναβάλλουν να την υιοθέτησουν.
Γιατί λειτουργεί
Ωστόσο, πρόκειται για έναν πολύ καλό τρόπο για να ξεκινήσει δυναμικά το ξεκαθάρισμα της νέας χρονιάς. Λειτουργεί τόσο καλά που πολλοί την εφαρμόζουν και για πράγματα της κουζίνας.
Π.χ. για κάθε νέο καρύκευμα, σάλτσα κλπ., ξεφορτωθείτε ένα παλιό. Αυτό που θα διαπιστώσατε είναι ότι για πολλά από αυτά που κρατούσατε έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης και απλά σας έπιαναν χώρο.
Πρόκειται για ένα εύκολο αποτελεσματικό και αλάνθαστο κόλπο για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό μετά την ακαταστασία των γιορτών.
(photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αμερικανικές δυνάμεις κατέλαβαν ρωσικό πετρελαιοφόρο στον Ατλαντικό! ΦΩΤΟ
- Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν παραδίδει την έδρα του ο Φαραντούρης, vid
- «Αρχαίας Τενέα» Κορινθίας – Νέα ευρήματα για το κτίριο που συνδέεται με μυστηριακές τελετές ίασης
- Στάρμερ: Τυχόν αποστολή στρατού στην Ουκρανία πρέπει να περάσει από τη βρετανική Βουλή
- Ο «Μεγάλος Αδερφός» στα ελληνικά χωράφια! Δείτε τι φέρνουν με αφορμή τα αγροτικά μπλόκα
- Ο πάπας Λέων ΙΔ’ συγκαλεί στο Βατικανό τους καρδιναλίους όλου του κόσμου
- Θεοδωρικάκος: Με νομοθετική πρωτοβουλία ενισχύουμε την λειτουργία των λαϊκών αγορών προς όφελος των καταναλωτών
- Πρόταση Επιμελητηρίου Ηρακλείου για Ταμείο Μικροδανείων Ανάκαμψης για το Αρκαλοχώρι
- Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τους αγρότες
- Ο Ρούμπιο αποτελεί το πρόσωπο της πολιτικής Τραμπ στη Βενεζουέλα









