Μυστικά για να κάνετε το μπάνιο σας να μυρίζει φρεσκάδα και καθαριότητα!

Για να μοσχομυρίζει το μπάνιο σας όλη την ημέρα, μπορείτε να ακολουθήσετε κάποιες από τις παρακάτω συμβουλές με την προϋπόθεση ότι το έχετε καθαρίσει καλά

Μαγειρική σόδα
Η μαγειρική σόδα είναι ένα φυσικό καθαριστικό, ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Σε ένα μικρό μπολ αναμείξτε μια μικρή ποσότητα μαγειρική σόδα με μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο και τοποθετήστε το μακριά από την μπανιέρα ή την ντουζιέρα. Η μαγειρική σόδα απορροφά τι δυσάρεστες οσμές ενώ το αιθέριο έλαιο απελευθερώνει στον χώρο τη διακριτική μυρωδιά του. Μην ξεχνάτε να αντικαθιστάτε το μείγμα τακτικά περίπου μία φορά τον μήνα.


Φέτες λεμονιού
Τα εσπεριδοειδή είναι μια καλή επιλογή για την αντιμετώπιση των έντονων οσμών. Κόψτε λοιπόν φέτες λεμονιού , βάλτε τις σε βάζο και τοποθετήστε κοντά στις πετσέτες ή στο ράφι δίπλα στο ντους. Τα φρεσκοκομμένα λεμόνια απελευθερώνουν το άρωμά τους για περισσότερο από μία εβδομάδα.

Έλαιο ευκαλύπτου
Αν έχετε το κλασικό καζανάκι που ανοίγει από πάνω, ρίξτε μερικές σταγόνες από έλαιο ευκαλύπτου. Κάθε φορά που θα πατάτε το καζανάκι, θα μυρίζει ο χώρος ευκάλυπτο.

Έλαιο στο χαρτί τουαλέτας
Μια ακόμα έξυπνη λύση για να μη μυρίζει άσχημα το μπάνιο σας είναι να ψεκάσετε με το αγαπημένο σας έλαιο στο κυλινδρικό χαρτόνι. Με αυτό τον τρόπο κάθε φορά που θα ξετυλίγετε το χαρτί θα μυρίζει το αιθέριο έλαιο.

Με πληροφορίες από mothersblog. gr / royalbathrooms .co .uk / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί