Τα μυστικά του bridal ντεμακιγιάζ!

Προσοχή, αυτά τα μυστικά δεν πρέπει να μείνουν κρυφά!

Η αλήθεια είναι, πως μια νύφη έχει τόσα πολλά στο μυαλό της την ημέρα του γάμου της και είναι τόσο κουρασμένη όταν έρχεται το βράδυ, που το τελευταίο που την απασχολεί είναι το ντεμακιγιάζ. Όμως επειδή τώρα πια, όλοι γνωρίζουμε πως όταν κοιμόμαστε με το make up προκαλούνται σοβαρές βλάβες στο δέρμα και τα μάτια μας, διαβάστε με προσοχή τα μυστικά του σωστού ντεμακιγιάζ, είτε παντρεύεστε σύντομα είτε όχι..!

Ξεκινάμε από τα μάτια. Ας το παραδεχτούμε, οι περισσότερες τρίβουμε τα μάτια μας στην προσπάθειά μας να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ. Γι’ αυτό την επόμενη μέρα τα μάτια μας είναι ερεθισμένα, πρησμένα, κόκκινα και νιώθουμε τσούξιμο. Ο σωστός τρόπος όμως, είναι να ακουμπάμε απαλά για λίγα δευτερόλεπτα ένα υγρό μαντηλάκι Pom Pon στην περιοχή των ματιών και να κάνουμε πολύ απαλές κινήσεις
Συνεχίζουμε με τις βλεφαρίδες που χρήσουν ειδικής μεταχείρισης. Δεν κάνουμε γρήγορες κινήσεις από αριστερά προς δεξιά, αλλά σκουπίζουμε όσο πιο απαλά γίνεται με κινήσεις που ακολουθούν την φορά των βλεφαρίδων, από πάνω προς τα κάτω.
Και τελειώνουμε με το πρόσωπο και τον λαιμό. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε την πλευρά με την οποία ξεβάψαμε τα μάτια μας. Διπλώνουμε το μαντηλάκι ή παίρνουμε ένα καινούργιο και σκουπίζουμε μαλακά κάνοντας κινήσεις και αφαιρώντας αποτελεσματικά το μακιγιάζ μας!

Τώρα, το μόνο που σας μένει είναι να επιλέξετε ποιος τύπος υγρού μαντηλιού Pom Pon ανταποκρίνεται στις ανάγκες του δέρματος σας. Εμείς, ειδικά για εκείνη τη νύχτα προτείνουμε τα PomPon All Skin Types, που είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος και χάρη στη νέα πρωτοποριακή σύνθεση εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, όχι μόνο δεν αφήνουν ίχνος μακιγιάζ, αλλά ενυδατώνουν σε βάθος και ηρεμούν την επιδερμίδα από την κούραση της ημέρας, χαρίζοντας της μοναδική ελαστικότητα και λάμψη.(yesido)