Πώς θα έρθετε πιο κοντά με τη μέλλουσα πεθερά

Μήπως είναι ώρα να συσφίξετε τις σχέσεις σας;

Καθώς πλησιάζει η ημέρα του γάμου σας, έρχεται η στιγμή που συνειδητοποιείτε ότι είστε έτοιμη να γίνετε μέλος της οικογένειας του αρραβωνιαστικού σας, ενώ συγχρόνως να ξεκινήσετε τη δικής σας. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να το κάνετε είναι η ομαλή μετάβαση, γνωρίζοντας τα πεθερικά σας λίγο καλύτερα. Αν δεν είχατε την ευκαιρία μέχρι σήμερα να έρθετε πιο κοντά με τη μελλοντική πεθερά σας, σας δίνουμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν.
 
Το δέσιμο με την μητέρα του αγαπημένου σας εξαρτάται κυρίως από τα κοινά σας ενδιαφέροντα. Δεν είστε σίγουρη ποια είναι αυτά; Ξεκινήστε από κάτι απλό. Κανονίστε να συναντηθείτε για ένα καφέ ή γεύμα κάπου ήσυχα, έτσι ώστε να μπορείτε να μιλήσετε, να ακούσετε η μια την άλλη και να γνωριστείτε καλύτερα. Θα εκπλαγείτε για το πόσα κοινά μπορεί να έχετε -εκτός από την αγάπη στον αρραβωνιαστικό σας, φυσικά.
 
Ζητήστε τη βοήθειά της σε διάφορες διαδικασίες του γάμο, όπως η έρευνα για το χώρο της δεξίωσης, τον ανθοστολισμό ή σε κάτι πιο προσωπικό όπως τα νυφικά παπούτσια σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα αισθανθεί χρήσιμη και πως υπολογίζεται η άποψή της.

Αν αρνηθεί τη βοήθειά σας,
μην πτοηθείτε, επειδή απλά είναι ευγενική και συνεχίστε την προσπάθεια.
Στο επόμενο οικογενειακό τραπέζι που θα γίνει στο σπίτι της, προσφερθείτε να τη βοηθήσετε στο στρώσιμο -αν δεν το έχει ήδη κάνει μέχρι να φτάσετε- και στο μάζεμα του τραπεζιού. Αν αρνηθεί μην πτοηθείτε, επειδή απλά είναι ευγενική και συνεχίστε την προσπάθεια. Έτσι θα περάσετε περισσότερο λειτουργικό χρόνο μαζί.
 
Ξεχάστε τις κολακείες και τα πολλά κομπλιμέντα, γιατί θα φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Αυτό που στην πραγματικότητα χρειάζεται να αισθανθεί και να πεισθεί είναι πώς η γυναίκα που αγαπά και πρόκειται να παντρευτεί ο γιος της, θα τον κάνει ευτυχισμένο. Να της το πει ο ίδιος, δεν μετράει. Θα πρέπει να το διαπιστώσει μόνη της σιγά-σιγά.(gamos)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •