• Αρχική
  • Άρθρα
  • 10 πράγματα που κανείς δεν αναφέρει για την ημέρα του γάμου

10 πράγματα που κανείς δεν αναφέρει για την ημέρα του γάμου

Δεν έχει σημασία πόσους γάμους έχετε παρακολουθήσει στο παρελθόν,

υπάρχουν μερικά πράγματα που απλά δεν θα μάθετε μέχρι την ημέρα του γάμου σας.
Μιλήστε σε όποιον έχει περάσει από αυτή τη δοκιμασία, και θα σας πεί πόσο χαοτική ήταν. Θα είστε τόσο απασχολημένοι πηγαίνοντας από το ένα πράγμα στο άλλο που δεν θα καταλάβετε τη στιγμή που θα φτάσετε μπροστά από την κοπή της τούρτας.
Σχεδόν όλα τα άρθρα γάμου σχεδιάστηκαν για να σας δώσουν συμβουλές έκτακτης ανάγκης, αλλά εξακολουθεί να είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσεις την τουαλέτα για να βγάλεις τον λεκέ από το βαρυφορτωμένο νυφικό.
Υπάρχουν πολλές μικρές ξεχωριστές στιγμές που συνθέτουν την ιδιαιτερότητα της ημέρας του γάμου.
Εδώ, είναι 10 αλήθειες για την ημέρα του γάμου που κανείς δεν αναφέρει.
1. Η πιο αγωνιώδη στιγμή είναι δέκα λεπτά πριν από την τελετή .
Ο χρόνος τρέχει και τα πόδια μουδιάζουν κάτω από μεγαλύτερο άγχος που θα έχετε ποτέ.
Εν μέρει είναι λογικό, καθώς συνειδητοποιείτε ότι η ζωή σας αλλάζει οριστικά και επίσημα πλέον, μπροστά σε όλους τους ανθρώπους που αγαπάτε. Για να πάρετε θάρρος απλά να θυμάστε ότι το άλλο σας μισό σας περιμένει στα σκαλιά της εκκλησίας, ίσως πιο ανήσυχο από εσάς.
Σκεφτείτε ότι έχετε το γαμήλιο πάρτι που θα γιορτάσετε με όλους τους συγγενείς και φίλους.
2. Η τελετή είναι το καλύτερο μέρος.
Υπάρχει κάτι πραγματικά εκπληκτικό στην γαμήλια τελετή. Οι παραδόσεις, οι ευχές, ο έντονος συναισθηματισμός της οικογένειας την κάνουν ιδιαίτερα ξεχωριστή, και είναι αδύνατο να μη σας επηρεάσει. Η συμβουλή μας; Συγκρατηθείτε και χαμογελάστε. Αυτές τις οι αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή θα θέλατε να είναι χαρούμενες και όχι με δάκρυα στα μάτια.
3. Η συγκίνηση.
Εντάξει, δεν είναι μυστικό, ότι το κλάμα είναι ουσιαστικά αναπόφευκτο. Και δεδομένου ότι ξέρετε τι έρχεται, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι απλά να είστε προετοιμασμένοι.
Πάρτε μαζί σας χαρτομάντηλα, και αν είστε νύφη, φροντίστε να φοράτε αδιάβροχη μάσκαρα που θα συγκρατήσει στη θέση του το μακιγιάζ. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να έχετε άμεσα διαθέσιμα τα βασικά σε μια τσάντα για γρήγορη επιδιόρθωση.
4. Το πρόσωπό σας θα πονέσει από τα πολλά χαμόγελα.
Θα βγάλετε εκατοντάδες φωτογραφίες και θα πρέπει το χαμόγελό σας να είναι το καλύτερο για την καλύτερη ημέρα. Παντρεύεστε τον καλύτερο φίλο σας!
Μεταξύ του επίσημου δείπνου με το σύντροφό σας και τον τρελό χορό με όλους τους στενούς φίλους και την οικογένειά σας, δεν υπάρχει κυριολεκτικά κανένας λόγος να φαίνεται ότι αποδοκιμάζετε τους πάντες με ένα συνοφρυωμένο πρόσωπο (ακόμη και αν βρέχει).
5. Θα εκπλαγείτε από την αγάπη και την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων σας.
Όλοι έρχονται για ένα λόγο. Εσάς και τον μελλοντικό σας σύζυγο. Όλη η προσοχή τους θα είναι πάνω σας. Μπορεί να μην είστε καν σε θέση να φάτε, αφού θα έχετε τόσους πολλούς ανθρώπους να μιλήσετε και τόσες πολλές φωτογραφίες να βγάλετε. Τα τσιμπήματα στο μάγουλο από τη γιαγιά, και οι πλευρικές γροθιές από τους φίλους σας, θα πρέπει να ξεπεραστούν από την αγάπη και την υποστήριξη των γύρω σας.
6. Θα θέλατε να μείνετε μόνη έστω και λίγο.
Στην πραγματικότητα, θέλετε να ξεπεράσετε τη συγκίνηση και να έχετε μερικές στιγμές μόνοι σας. Στην πραγνατικότητα οι μόνες ξεχωριστές στιγμές της ημέρας που θα έχετε είναι ανάμεσα στην προετοιμασία του επόμενου βήματος, μόνη ή μαζί με το νέο σας σύζυγο.
7. Μπορεί να είναι λίγο εξαντλητικό.
Ας το παραδεχτούμε, δεν πρόκειται να κοιμηθείτε το βράδυ πριν από το γάμο σας. Η μαμά σας θέλει να μοιραστεί τον ενθουσιασμό της τα τηλέφωνα χτυπούν συνέχεια, οι φίλες σας ρωτούν για τις τελευταίες λεπτομέρειες και εσείς θέλετε να κλείσετε τα μάτια για ένα τέταρτο. Συμβουλη: Κάτω από το concealer τα μάτια σας θα είναι λαμπερά.
8. Δεν θα πάνε όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Κάτι μπορεί να καταλήξει στραβά. Ότι απροοπτο και να συμβεί προσπαθήστε να σκέφτεστε την μεγάλη εικόνα. Μπορείτε να λύσετε αυτό το πρόβλημα; Πόσο χρόνο έχετε στη διάθεσή σας; Οι προσκεκλημένοι σας περνούν καλά;
Εάν αυτές οι ερωτήσεις είναι εύκολο να απαντηθούν, τότε μην αγχώνεστε και απολαύστε τη γιορτή σας. Αισθανθείτε ελεύθεροι, και αναθέστε σε άλλους συγγενείς ορισμένα πράγματα που πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ασχοληθείτε με δράματα.
9. Η πιο μαγική στιγμή θα είναι όταν εσείς δεν το περιμένετε.
Η πιο ιδιαίτερη στιγμή της ημέρας, είναι κάτι που δεν το περμένατε. Δυο λεπτά μόνοι με το σύζυγό σας, μια αγκαλιά από τον πατέρα σας, ή μια αυτοσχέδια ομιλία της φίλη σας, θα καταλήξει να σημαίνει πολλά εκείνη τη στιγμή για τον κόσμο σας.
10. Θα νιώσετε διαφορετικά.
Ακόμα κι αν συζείτε εδώ και χρόνια με τον σύζυγό σας, τη στιγμή που θα ενωθείτε με τα δεσμά του γάμου θα αισθανθείτε ότι κάνατε επίσημη τη σχέση σας.
Θα μπορούσε να σημαίνει απλά μια μικρή ή μια μεγάλη και αξιοσημείωτη αλλαγή στη ζωή σας, και σίγουρα θα τη θυμάστε σε όλη σας τη ζωή!