Παιδικό πάρτι: Ιδέες, λύσεις, συνταγές!

Το παιδικό πάρτι είναι και μια… υποχρέωση που δεν μπορούν να αποφύγουν οι γονείς!

Έστω και μία φορά στη ζωή του παιδιού ένα πάρτι θα γίνει! Αν είστε μάλιστα από τους γονείς που θέλουν να φροντίζουν τα πάντα μέχρι την τελευταία πινελιά μόνοι τους τότε το πάρτι σίγουρα απαιτεί χρόνο και ενίοτε χρήμα. Όμως επειδή οι καιροί είναι…. δύσκολοι αντί για χρήμα και χρόνο είναι προτιμότερο να ξοδέψετε μόνο… ενέργεια και φαντασία.

Συγκεντρώσαμε συνταγές αλλά και ιδέες που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες για το πάρτι του παιδιού σας!

Τι θα φάνε;
Μην πέσεις στην παγίδα να φτιάξεις πολλά! Ειδικά όσο πιο μικρά είναι τα παιδιά τόσο πιο δύσκολα γίνονται οπότε μπορείς να καταφύγεις σε ασφαλείς επιλογές!
3-5 ετών: χυμό σε κουτάκι, λουρίδες λαχανικών σε ντιπ, μικρά κομμάτια τυρί, απλά σάντουιτς με τυρί και ζαμπόν, κρακεράκια, μικρές πιτούλες, καλαμάκια με φρούτα και φυσικά τούρτα.
6-8 ετών: Hot dog και πίτσα με λαχανικά, σάντουιτς κομμένα σε σχήματα, καλαμάκια με φρούτα που μπορούν να βουτήξουν σε σοκολάτα, σπιτικά πατατάκια, σπιτικά καλαμάκια κοτόπουλου, λαχανικά με κάποιο ντιπ. 

Παρακάτω θα δεις μερικές από τις πιο τέλειες ιδέες για party food!

1. Κουταλάκια με σοκολάτα, 2. Dip με sticks λαχανικών, 3. Ουράνιο τόξο από φρούτα και marshmallows, 4. Mini burgers, 5. Σουβλάκια φρούτων, 6. Mini hot dogs
Πρόταση σερβριρίσματος για λαχανικά

Πρόταση σερβριρίσματος για φρούτα

 

Πρόταση σερβριρίσματος για sticks με σοκολάτα

Πρόταση σερβιρίσματος για ποπ κορν

Πρόταση σερβιρίσματος για ρολάκια αραβικής ή τάκος

Πρόταση σερβιρίσματος για γάλα με μπισκότα

 

(babyradio)

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu