Βάζα για ζαχαρωτά από γυάλες και γλάστρες!

Φτιάξτε πανεύκολα βάζα για γλυκά, καραμέλες κλπ. με μορφή ...κουφετομηχανής

Ιδιαίτερα κατάλληλα και για επαγγελματικούς χώρους, για να διακοσμήσετε μπουφέδες σε παιδικά πάρτυ, τραπέζια σε βαφτίσεις-γάμους, ενώ σε …μικρογραφία χρησιμοποιώντας δηλαδήπολύ πολύ μικρά πήλινα πιάτα, γλαστράκια και ένα γυάλινο βαζάκι μπορούν να μετατραπούν και σε πολύ χαριτωμένες και χειροποίητες μπομπονιέρες βάφτισης.

Εκτός από στρογγυλές γυάλες-βάζα θα χρειαστείτε απλές πήλινες γλάστρες και αντίστοιχα πιατάκια, σε όποιο μέγεθος θέλετε ανάλογα με το συνολικό μέγεθος που θέλετε να έχει η κατασκευή και μια ισχυρή κόλλα γενικής χρήσης.

Η σειρά τοποθέτησης των κομματιών κατά την …συναρμολόγηση είναι θέμα γούστου και επιλογής, για τον βασικό πάντως τύπο τέτοιας κατασκευής θα χρειαστεί να κολλήσετε το βάζο στο κάτω μέρος της γλάστρας και να χρησιμοποιήσετε για καπάκι του να ένα πήλινο πιατάκι που κατά το δυνατόν θα εφαρμόζει απόλυτα.

Στο κάτω μέρος του πιάτου, και κορυφή της κατασκευής, μπορείτε να κολλήσετε και ένα χερουλάκι ντουλαπιού ή οτιδήποτε παρόμοιο και φυσικά όλα τα πήλινα κομμάτια, αλλά και την γυάλα αν θέλετε, θα τα βάψετε-επεξεργαστείτε με χρώμα, decoupage ή όποιον άλλο τρόπο. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να δώσετε σε τέτοιες είδους γυάλες πολλές διαφορετικές όψεις ανάλογα με τον χώρο που θα τοποθετηθούν και την χρήση που θα εξυπηρετήσουν.

 

 

 

 

(soulouposeto)

Κάντε μας like στο https://www.facebook.com/ELNEWSGR/

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu