Η απίστευτα καλλίγραμμη 62χρονη!- Πως τα καταφέρνει

Μια Βρετανίδα που ζει στο Μπαλί αποδεικνύει περίτρανα ότι η ηλικία είναι απλά και μόνο μερικά κεριά σε μια τούρτα.

Εντυπωσιακή, με αξιοζήλευτη, καλλίγραμμη σιλουέτα και ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media, η 62χρονη Σίλα Κις κατάγεται από τη Βρετανία, ωστόσο μένει μόνιμα στο Μπαλί. Όπως αναφέρει το Fox News, η ίδια γυμνάζεται δύο ώρες, έξι φορές την εβδομάδα, για να διατηρεί καλλίγραμμο το σώμα της.

Πρώην μοντέλο και νυν διάσημη fitness influencer στο Instagram, η Σίλ Κις ξεκίνησε να γυμνάζεται φανατικά λίγο μετά τα 30, χωρίς να σταματήσει ποτέ από τότε. «Ξεκίνησα το healthy & fitness lifestyle μου στα 30, μετά το δεύτερο παιδί μου. Ξεκίνησα να παίζω πάλι τένις, δύο φορές την εβδομάδα, καθώς και να παρακολουθώ αίθουσες aerobic. Το aerobic ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στα 80s και κατάφερνα να πηγαίνω πέντε φορές την εβδομάδα, ακόμα και με τρία παιδιά» αναφέρει η ίδια.

Το μυστικό ωστόσο για την καλλίγραμμη σιλουέτα της είναι το γεγονός ότι ξεκίνησε να κάνει βάρη στα 40 της και είδε μεγάλη διαφορά στο σχήμα του κορμιού της. Μάλιστα, η ίδια αναφέρει ότι δεν τη νοιάζει καθόλου ο αριθμός που δείχνει η ζυγαριά και δε ζυγίζεται ποτέ, σε εκείνο που κάνει focus είναι να είναι σφιχτό το σώμα της.

bovary/ photo instagram screenshot