Γιατί να προσθέσετε ένα nude eyeliner στη ρουτίνα μακιγιάζ σας

Μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στο μακιγιάζ του 2021 ήταν το «no make up» μακιγιάζ που βοήθησε τις περισσότερες γυναίκες να αναδείξουν τη φυσική τους ομορφιά.

Η επίτευξη αυτής της εμφάνισης σήμαινε να φοράτε πολύ λίγο μακιγιάζ, κυρίως σε ουδέτερες αποχρώσεις, με μεγαλύτερη έμφαση στο φρέσκο ​​και λαμπερό δέρμα, εξηγεί το The Everygirl. Και η εφαρμογή ενός nude eyeliner είχε ως αποτέλεσμα τα φυσικά, υγιή μάτια με γυαλιστερό τελείωμα. Γιατί να προσθέσετε, λοιπόν, ένα nude eyeliner στη ρουτίνα μακιγιάζ σας;

Γιατί να προσθέσετε ένα nude eyeliner στη ρουτίνα μακιγιάζ σας
Τα nude eyeliner είναι στην πραγματικότητα τόσο κομψά και δημοφιλή, που μπορεί ακόμη και να θωρηθείτε «εκτός εποχής» αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε μαύρο αντί για nude eyeliners. Η καλλιτέχνης μακιγιάζ, Kelli J. Bartlett, με έδρα τη Νέα Υόρκη, είπε στο Byrdie ότι «το nude eyeliner μπορεί να είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να φωτίσεις και να ανοίξεις τα μάτια όταν χρησιμοποιείς ένα foundation στους τόνους του δέρματός σου». Η καλλιτέχνης μακιγιάζ των διασημοτήτων του Bollywood, Sandhya Shekar, συμφωνεί απόλυτα με αυτή την άποψη. Σε συνέντευξή της στη Vogue, η Shekar είπε: «Τα nude και τα λευκά eyeliners είναι τα απόλυτα αγαπημένα μου και χρησιμοποιώ πολλά από αυτά».

Ενώ συμπλήρωσε πως «Ανοίγουν αμέσως τα μάτια σου, ακόμα κι αν είχες μια μεγάλη και κουραστική μέρα. Το κόλπο είναι να βάλεις το λευκό eyeliner ή το nude μολύβι στην ίσαλο γραμμή σου και απλά απομακρύνει όλη την κούραση». Και εδώ είναι το καλύτερο μέρος: Δεν χρειάζεται καν να είστε επαγγελματίας ή καλλιτέχνης μακιγιάζ διασημοτήτων, για να εφαρμόσετε αυτό το κόλπο ομορφιάς στη ρουτίνα μακιγιάζ σας.

Πώς να συνδυάσετε το nude eyeliner
Τα nude eyeliner μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή με άλλα προϊόντα μακιγιάζ ματιών όπως υγρό eyeliner και μάσκαρα, σύμφωνα με τη Vogue. Λόγω της ευελιξίας τους, μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στη ρουτίνα του μακιγιάζ σας για να επιτύχετε διαφορετικούς τύπους glam.

Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι ένα καθορισμένο φρύδι, είτε πρόκειται για μια φυσική εμφάνιση είτε για ένα πιο glam μακιγιάζ. Ευτυχώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε nude eyeliner στη θέση ενός κονσίλερ για να δομήσετε το τόξο σας, να καθαρίσετε τα φρύδια σας και να επιτύχετε μια όμορφη και καθαρή όψη φρυδιών.

Τέλος, τα nude eyeliner χρησιμεύουν, επίσης, ως ένα εξαιρετικό υποκατάστατο για το διορθωτικό κονσίλερ, σύμφωνα με το thelist.com. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εφαρμόσετε το nude eyeliner σε ατέλειες που θέλετε να διορθώσετε και να ανακατέψετε σωστά με το δάχτυλό σας.

newsbeast/ photo pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί