Εύκολα updo χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου

Βόλτες, πάρτι, μαζέματα σε σπίτια και κάποιος ομορφοχαμός ολούθε με δεσμεύσεις για εύκολα και κυρίως διαχειρίσιμα χτενίσματα, που μπορούν να επιτευχθούν σε χρόνο dt.

Το πιο σέξι χτένισμα είναι αναμφισβήτητα κάθε updo επιλογή σου, σύμφωνα με το beautydiaries.gr. Ταιριάζει σε σένα που έχεις μακριά μαλλιά να πιάσεις κι είναι πάντα μόλις λίγα λεπτά μακριά. Σε βγάζει από κάθε αδιέξοδο και μπορεί να είναι τόσο στιλάτο όσο και φουλ αισθησιακό.

Μια βόλτα -αυτή τη φορά στο pinterest- αρκεί για να πάρεις ιδέες και να αποτυπώσεις με το δικό σου μοναδικό τρόπο τον όποιο κότσο που αναδεικνύεται περίτεχνα σωτήριος σε κάθε περίπτωση και περίσταση.

To updo hair look δείχνει τέλειο ακόμη κι όταν δεν είναι επιτηδευμένο, οπότε και μερικά τσουλούφια να πέφτουν στο πρόσωπό σου είναι πολύ φίνο.

Ένας απλός μεγάλος κότσος – αυτός της μπαλαρίνας – αποδεικνύεται σωτήριος για κάθε στιγμή. Αρκεί τα μαλλιά σου να είναι φρεσκολουσμένα και χτενισμένα, ώστε να μη φριζάρουν και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις τα μαλλιά σας ψηλά ή χαμηλά (όπως επιθυμείς).

tip για tip

Για να κρατάς τις φύτρες σου υπό έλεγχο, ψέκασε λίγο hairspray στα χέρια σου πριν πιάσεις τα μαλλιά σου.

photo unsplash