• Αρχική
  • Άρθρα
  • Eyeliner: Οι νέες τάσης εφαρμογής που μετατρέπουν το πρόσωπο σε πίνακα ζωγραφικής (Photos)

Eyeliner: Οι νέες τάσης εφαρμογής που μετατρέπουν το πρόσωπο σε πίνακα ζωγραφικής (Photos)

Δεν ακολουθεί πλέον το σχήμα του ματιού, αλλά χαράσσει νέα μονοπάτια στο μακιγιάζ. Ανάμεσα στις influencers που προτείνουν την τάση είναι η Τζίτζι Χαντίντ.

Με την ελπίδα να βγούμε σύντομα από το σπίτι και να επιστρέψουμε στην κοινωνική ζωή μας, παρακολουθούμε τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ, κάποιες από τις οποίες φορέθηκαν στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Η Τζίτζι Χαντίντ, συγκεκριμένα, πρότεινε μια εναλλακτική χρήση του eyeliner, όχι ως εργαλείο που ακολουθεί το σχήμα του ματιού αναδεικνύοντας ή «διορθώνοντάς» το, αλλά σαν πινέλο ζωγραφικής, που μετατρέπει το πρόσωπο σε καμβά για τη δημιουργία καθημερινών έργων τέχνης. Στη φωτογραφία που ανέβασε η influencer στο Instagram, βλέπουμε μια ίσια, λευκή γραμμή πάνω από το βλέφαρο, που εναρμονίζεται με το all-white ντύσιμο και την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της.

Πίσω από αυτή την εμφάνιση βρίσκεται ο makeup artist Πάτρικ Τα, ο οποίος σχολίασε σχετικά: «Καθώς εξελίσσεται το μακιγιάζ, περισσότεροι δημιουργοί δοκιμάζουν νέα πράγματα όπως τη γραφιστική χρήση του liner. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό σχέδιο ή ένα λουκ τόσο απλό όσο μια γραμμή κατά μήκος του βλεφάρου όπως έκανα με την Τζίτζι».

Δείτε περισσότερες εναλλακτικές προτάσεις με eyeliner στο Instagram:

https://www.instagram.com/shivaniseeeb/?utm_source=ig_embed

sputniknews / photo pexels