• Αρχική
  • Άρθρα
  • Έξυπνο κόλπο! Πώς θα αγοράζετε πάντα το σωστό νούμερο στο τζιν παντελόνι χωρίς να το δοκιμάσετε

Έξυπνο κόλπο! Πώς θα αγοράζετε πάντα το σωστό νούμερο στο τζιν παντελόνι χωρίς να το δοκιμάσετε

Όπως ήδη θα έχετε διαπιστώσει δεν είναι πάντα εύκολο να βρείτε το ιδανικό μέγεθος για τον σωματότυπό σας.

Επειδή μάλιστα τα νούμερα αλλάζουν από εταιρεία σε εταιρεία, πολλές φορές, απαιτούνται πολλές ώρες στα μαγαζιά και πολλή υπομονή στις ουρές των δοκιμαστηρίων. Δεν είναι όμως όλες οι φορές ίδιες και εσείς δεν έχετε πάντα το χρόνο για δοκιμές. Δεν θα ήταν ωραίο να υπήρχε ένας πιο σύντομος δρόμος που θα σας γλίτωνε απ’ όλη αυτή την ταλαιπωρία; 

Υπάρχει. Και μπορεί να σας εξασφαλίσει ότι το τζιν που είδατε στην κρεμάστρα και σας άρεσε, σας κλείνει στη μέση. Ποιος είναι αυτός;

Είναι απλό. Κρατήστε το τζιν (χωρίς την κρεμάστρα) από τις δύο άκρες του καβάλου και τυλίξτε το γύρω από το λαιμό σας. Αν οι δύο άκρες δεν ακουμπούν η μια την άλλη, σημαίνει πως το τζιν -πολύ απλά- δεν σας κουμπώνει. Αν οι δύο άκρες ακουμπούν, αλλά «κάθονται» η μία πάνω στην άλλη, το τζιιν παραείναι μεγάλο για τη μέση σας. 

Το πιο σωστό είναι οι δύο άκρες να εφάπτονται στις «μύτες» τους. Σε αυτή την περίπτωση -συγχαρητήρια- έχετε βρει το ιδανικό μέγεθος για το σώμα σας. 

Για ακόμα περισσότερα χρήσιμα tips σχετικά με τη φροντίδα και την έξυπνη χρήση των τζιν σας (π.χ. πώς μπορείτε να το κάνετε σακίδιο!) κάντε κλικ σε αυτό το άκρως διαφωτιστικό βιντεάκι!


bovary/photo unsplash