Δες απίθανους τρόπους να χρησιμοποιήσεις τα φίλτρα του καφέ

Μπορούν να σας φανούν πολύ πιο χρήσιμα από όσο νομίζετε.

Έχετε καφετιέρα γαλλικού καφέ στο σπίτι; Σίγουρα έχετε και φίλτρα του καφέ και είναι πολύ πιο χρήσιμα από όσο φαντάζεστε. Όπως και πολλά ακόμα αντικείμενα έχουν περισσότερες από μία χρήσεις και μπορούν να λύσουν διάφορα μικροπροβλήματα της καθημερινότητας.

Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε με τα φίλτρα του καφέ;

Καθαρίστε τα λίπη από το ταψί

Τα λίπη από το ταψί είναι δύσκολο να φύγουν εντελώς όση ώρα και αν το πλένετε, όσο υγρό πιάτων και αν χρησιμοποιήσετε. Τι μπορείτε να κάνετε; Χρησιμοποιήστε ένα φίλτρο του καφέ για να καθαρίσετε τα λίπη πριν ρίξετε νερό. Τα φίλτρα του καφέ είναι φτιαγμένα από τέτοιο υλικό ώστε να μπορούν να απορροφούν τα λίπη.

Για να ζυγίσετε τα υλικά στις συνταγές

Τα φίλτρα του καφές θα σας γλιτώσουν κόπο και χρόνο. Αντί να λερώνετε ποτήρια και μπολ για να μετρήσετε τα υλικά που θέλετε στη ζυγαριά χρησιμοποιήστε φίλτρα του καφέ για να βάλετε τα υλικά σας.

Κάντε τα παπούτσια σας να λάμψουν

Έχετε δερμάτινα παπούτσια που έχουν χάσει την λάμψη τους; Κάντε τα σαν καινούρια τρίβοντάς τα με ένα φίλτρο του καφέ.

Καθαρίστε το λάπτοπ και το κινητό σας

Το κινητό ειδικά είναι από τις ηλεκτρονικές συσκευές που γεμίζουν συνέχεια δαχτυλιές. Με ένα φίλτρο του καφέ μπορείτε να εξαφανίσετε κάθε ίχνος δαχτυλιάς, αλλά και σκόνη και άλλους λεκέδες,

Καθαρίστε καθρέφτες και τζάμια

Το απλό χαρτί δεν είναι η καλύτερη λύση όσον αφορά τον καθαρισμό των τζαμιών και του καθρέφτη. Αντί για χαρτί κουζίνας, ή παλιές εφημερίδες, όπως κάνουν κάποιοι, χρησιμοποιήστε φίλτρο του καφέ και θα εξαφανιστούν δαχτυλιές και λεκέδες.

Χρησιμοποιήστε το για να μην τρέχει το παγωτό από το χωνάκι

Όσοι είστε γονείς, αυτό το tip θα το εκτιμήσετε. Περάστε το ξυλάκι του παγωτού ή της γρανίτας μέσα από το φίλτρο, ώστε το φίλτρο να έρθει ακριβώς κάτω από το παγωτό. Έτσι και να λιώσει, δεν θα λερωθεί κανείς.

mothersblog/ unsplash

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί