Σε αυτό το κραγιόν πρέπει να επενδύσεις αυτή τη σεζόν

Με τη φυσικότητα να έχει επιστρέψει δυναμικά, αναζητάμε προϊόντα μακιγιάζ που μπορούν να χαρίσουν natural αποτέλεσμα στα καθημερινά μας looks.

Λεπτόρρευστα foundations, ΒΒ creams, κραγιόν σε φυσικές απόχρωσεις και μάσκαρα που απλά τονίζει ελαφρώς τις βλεφαρίδες είναι τα προϊόντα που βρίσκονται διαρκώς ψηλά στις προτιμήσεις των γυναικών.

Αναζητώντας juicy χείλη με ενισχυμένο φυσικό χρώμα, μπορούμε να στραφούμε σε ένα κραγιόν που αυτή τη στιγμή είναι μια αγαπημένη επιλογή των beauty editors και των makeup artists. Ένα κραγιόν που δεν έχει χρώμα, είναι διάφανο.

Διαθέτει ενυδατικά συστατικά, τα οποία συμβάλλουν στην απαλή υφή των χειλιών, αλλά και στην ενίσχυση του φυσικού χρώματος.

Τα διάφανα κραγιόν έχουν διπλό ρόλο (είναι και lip balm λόγω της ενυδάτωσης που χαρίζουν). Όσο περισσότερο το εφαρμόζετε στα χείλη και όσες περισσότερες στρώσεις κάνετε, τόσο πιο έντονα και ζουμερά θα βγουν.

Η ενυδατική του δράση δεν του επιτρέπει να μένει σταθερό για ώρες στα χείλη, γι’αυτό το έχουμε στην τσάντα μας και όταν χρειαστεί το εφαρμόζουμε!

Στην αγορά αλλά και στο διαδίκτυο, θα βρείτε αρκετά brands με διάφανα κραγιόν που περιέχουν εσωτερικά λουλούδι. Είναι ένα προϊόν που έχουμε δοκιμάσει και συστήνουμε για το απόλυτο φυσικό χρώμα των χειλιών!

(Bovary – φωτο:screenshot)