Χτενίσματα για πλούσια μαλλιά με όγκο (ΦΩΤΟ)

hair
Όλες μας θέλουμε πλούσια και όμορφα μαλλιά.

Ένα κόλπο που δίνει όγκο στα μαλλιά μας είναι να χρησιμοποιούμε το dry shampoo. Για τα χτενίσματα με όγκο, είναι αναγκαίο ώστε να δημιουργείτε μόνες σας εντυπωσιακά χτενίσματα, σύμφωνα με το bovary.

Ένα εύκολο και εντυπωσιακό χτένισμα μπορείτε να κάνετε αν ψεκάστε το dry shampoo στις ρίζες, στην κορυφή των μαλλιών σας και αν χρειαστεί χτενίστε τα με αντίθετη φορά για να γίνει πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Πιάστε τα σε πιο ατημέλητο στιλ-τα στημένα looks τα έχουμε αφήσει στο παρελθόν-με όποιο αξεσουάρ μπορείτε, από μικρό κλάμερ, μέχρι λαστιχάκι ή ακόμα και τσιμπιδάκια. Αφήστε μερικές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό σας για να είναι πιο ρομαντικό και κομψό το αποτέλεσμα.
Extra Tip: Αν έχετε αφέλειες, ενισχύστε τον όγκο τους:

Για απαλό κυματισμό των μαλλιών, εκτός από το salt spray που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δώσει τον κυματισμό, το dry shampoo θα δώσει όγκο στα σημεία που πρέπει. Στην κορυφή αλλά και δεξιά, αριστερά για να είναι πιο ατημέλητο το στιλ.

Μπορείτε να πιάσετε τα μισά μαλλιά σας, αφήνοντας τούφες να καλύπτουν τα αυτιά σας και να δώσετε όγκο στην κορυφή, στις ρίζες των μαλλιών ή σε αυτά που αφήνετε ελεύθερα κάτω, με dry shampoo.

Μπορείτε να κάνετε και πλεξίδες. Οι πλεξίδες είναι το πιο κλασικό χτένισμα. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι είναι εύκολο και τόσο ανάλαφρο και σέξι ταυτόχρονα. Με το dry shampoo ενισχύουμε τον όγκο της πλεξούδας για να έχει πιο ατημέλητο στιλ, Γι’ αυτό πριν κάνουμε την πλεξίδα, έχουμε ψεκάσει dry shampoo σε όλα τα μαλλιά, να είναι πιο σκληρά και να δημιουργήσουμε το στιλ που θέλουμε.

photo instagram screenshot