• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τι αποφεύγει η Μελάνια Τραμπ στις δημόσιες εμφανίσεις της (βίντεο)

Τι αποφεύγει η Μελάνια Τραμπ στις δημόσιες εμφανίσεις της (βίντεο)

Οι εμφανίσεις της Μελάνια Τραμπ, πάντα κάνουν εντύπωση και κινούνται στα πλαίσια που ορίζει το σχήμα της εποχής και η θέση της.

Είναι ενημερωμένη και σύγχρονη, ενώ πάντα τροφοδοτεί τα παγκόσμια μίντια με υλικό προς σχολιασμό. Με λίγα λόγια είναι ένας μαγνήτης βλεμμάτων.

Παρατηρώντας τις φωτογραφίες της, από κοινού με τη σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, στον Λευκό Οίκο, προσέξαμε το εξής παράδοξο: η Μελάνια δεν κρατούσε τσάντα, συγκριτικά με την Μαρέβα, που είχε μία Chanel τσάντα περασμένη στον ώμο, η οποία κυριαρχούσε στην εικόνα της.

Αν ανατρέξει κάποιος στο ίντερνετ θα παρατηρήσει πως πράγματι δεν κρατάει τσάντα σε ποσοστό 99,9% των εμφανίσεων της. Ακόμα και στις επίσημες, ακόμα και στις casual.

Μόνο όταν ταξιδεύει με αεροπλάνο κρατάει τσάντα και αυτή είναι κάποιο μοντέλο της Birkin του οίκου Hermes. Αλλιώς, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, τα χέρια της είναι ελεύθερα ή κρατιέται χέρι-χέρι με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Το επόμενο, εύλογο ερώτημα είναι γιατί δεν κρτάει τσάντα;

Ο Άγγλος σχεδιαστής Gareth Pugh έχει πει στο παρελθόν ότι οι τσάντες είναι ένα γεροντικό αξεσουάρ και για αυτόν τον λόγο δε σχεδιάζει ο ίδιος, δε θέλει να συνδέσει την υπογραφή του με αυτό το αξεσουάρ.

Δε γνωρίζουμε εάν η Μελάνια έχει κάτι ανάλογο στο μυαλό της ή αν δεν επιθυμεί να κουβαλάει έξτρα βάρος, όμως μοιάζει -και είναι- απαλλαγμένη από ένα βασικό αξεσουάρ, πάνω στο οποίο άλλες γυναίκες στηρίζουν ολόκληρο το ντύσιμό τους. Από αυτό ξεκινούν, δηλαδή. Ή εναλλάσσουν το βασικό αυτό αξεσουάρ ανάλογα με το ύφος και το στυλ των εκάστοτε ντυσιμάτων.

Όπως να ‘χει είναι υπέροχο που δεν κρατάει τσάντα, την κάνει να δείχνει πιο ανέμελη και πιο νέα -σαφώς και πιο πλούσια, μιας και δε χρειάζεται να έχει το πορτοφόλι της ή τις κάρτες της μαζί.

Μπορείτε να δείτε κι ένα βίντεο με τις εμφανίσεις της Μελάνια στο οποίο διακρίνεται να κρατάει μόνο μία φορά μία Birkin Hermes:

με πληροφορίες από womantoc/ photo video screenshot