Πραγματική ομορφιά για πραγματικές γυναίκες

Πετάξτε τα πρότυπα ομορφιάς και καθορίστε το δικό σας. Οι γυναίκες που όρισαν την πραγματική ομορφιά έκρυψαν με την παρουσία τους τoν ήλιο.


Ο ορισμός της ομορφιάς έχει αποδείξει ότι οποιαδήποτε από τις εκατοντάδες λέξεις που περιγράφουν τις γυναίκες, μειώνουν την αξία της και την κλείνουν σε πλαίσια συμμετρίας προσώπου, σώματος χειλιών, και γενικότερης εξωτερικής εμφάνισης η οποία περιλαμβάνει μόνο ένα μικρό πλαίσιο, ενώ η γυναίκα κατέχει δύναμη και κύρος πολύ πιο πέρα από κάθε άλλο επίθετο.
Είναι μια λέξη, που δεν μπορεί να εκφραστεί πραγματικά από κάποιους με κανένα άλλο τρόπο εκτός από την περιγραφή που δίνουν τα δικά τους μάτια και η καρδιά.
Για έναν άνδρα, μια όμορφη γυναίκα σημαίνει σχεδόν τα πάντα. Είναι η μούσα που τον εμπνέει, του δίνει δημιουργικότητα, τον κάνει να κατανοεί το νόημα της ζωής, τον κάνει καλύτερο άνθρωπο, και του δίνει την καλύτερη του μορφή. Αλλάζει την ύπαρξή του, του δείχνει την ομορφιά και τη δύναμη να κατακτήσει τον κόσμο.
Για πολλούς άνδρες μια ωραία γυναίκα είναι το πιο εθιστικό φάρμακο που προσφέρει στις ενστικτώδεις ανάγκες, ειρήνη, χαλάρωση, ευτυχία. Μια όμορφη γυναίκα είναι ιδανική μητέρα των παιδιών του και αυτή που θέλει κοντά του να τον ολοκληρώνει. Πόσα μπορεί να προσφέρει ένας άνδρας για αποκτήσει όσα ζητάει; Αν βρει την πραγματική ομορφιά,ίσως κατακτήσει τα πάντα.
Τι είναι αυτό που δικαιώνει μια γυναίκα στον κόσμο μας και τι ενσαρκώνει αυτό το ισχυρό επίθετο που κρατάμε σε τόσο υψηλή εκτίμηση;
Γνωρίζουμε ότι η ομορφιά είναι υπερεκτιμημένη και βρίσκεται πάντα στα μάτια του θεατή, αλλά υπάρχει μια μυστικιστική ποιότητα ψυχής που μπορεί να μετατρέψει ένα όμορφο πρόσωπο σε άσχημο, και το αντίθετο.
Οι άνθρωποι που έχουν “όμορφη” εξωτερική όψη μπορεί να αρχίσουν να φαίνονται άσχημοι αφού τους γνωρίσετε, ενώ κάποιοι με ένα πιο συνηθισμένο πρόσωπο μπορεί να γίνει το πιο όμορφο άτομο που γνωρίσατε, αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά δεν είναι απλώς μια πρόσοψη, αλλά μια ιριδίζουσα ποιότητα που δεν εξαρτάται μόνο από τη γονιδιακή ομάδα του ατόμου.
Είναι η ποιότητα που αναβαθμίζει μια γυναίκα όχι μόνο με τον τρόπο που περπατάει, μιλάει και παρουσιάζει τον εαυτό της. Είναι η σπίθα της, ο τρόπος που ακτινοβολεί από μέσα προς τα έξω. Ίσως να είναι το κορίτσι που δεν έχετε παρατηρήσει στην αρχή, αυτό που δεν ξεχωρίζει πάντα, αλλά πρέπει να γνωρίσετε, γιατί η ομορφιά της γίνεται πιο ξεκάθαρη με κάθε συζήτηση και κάθε ματιά.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από μια γυναίκα με πάθος. Ένα κορίτσι που ενθουσιάζεται, ζει για τον σωστό λόγο, κρατά ότι πολύτιμο έχει στην καρδιά της μεταδίδει το πάθος της και σας δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, χωρίς να αισθάνεται την ανάγκη να κρυφτεί πίσω από το μακιγιάζ της.
Μια όμορφη γυναίκα δεν χρωστάει την εμφάνισή της σε εσάς, αλλά στον εαυτό της. Δεν κυνηγά το φως της δημοσιότητας, αλλά αγωνίζεται για το προσκήνιο πολλές φορές κρυμμένη στο παρασκήνιο. Η γοητεία μιας προικισμένης όμορφης γυναίκας είναι ότι δεν χρειάζεται να αγωνιστεί για να της δώσουν προσοχή. Η σιγουριά της πηγάζει από το χαμηλό της προφίλ που συνήθως την εμφανίζει σαν μια μυστηριώδη παρουσία που εκπέμπει ποιότητα και φινέτσα. Αυτό προσελκύει τους άλλους περισσότερο από τις ξαφνικές χειρονομίες και τις φωνές. Μια γυναίκα που ξέρει να μιλάει με έξυπνο τρόπο, μπορεί να μαγέψει με τα λόγια και τις απόψεις της, αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από τη νοημοσύνη.
Δεν χρειάζεται την έγκριση ενός άνδρα, για να επιβεβαιώσει ότι είναι σίγουρη έμπιστη και ανεξάρτητη. Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί της πραγματικής της ομορφιάς. Γίνεται ακόμη πιο λαμπερή, όταν κρατά την ιδιωτική ζωή και τα περιττά λόγια για τον εαυτό της. Καλύπτεται με ένα μυστήριο γεμάτο εκπλήξεις που ξεδιπλώνονται όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύετε για να την γνωρίσετε .
Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από ανιδιοτέλεια; Η ομορφιά βρίσκεται σε εκείνες που ενδιαφέρονται για τους άλλους περισσότερο από τον εαυτό τους.
Μια πραγματικά όμορφη γυναίκα είναι συμπονετική και φροντίζει χωρίς να της το ζητήσουν. Δεν θα διστάσει ποτέ να αποκαλυφθεί δείχνοντας ότι νοιάζεται. Τα όμορφα κορίτσια παίζουν με την καρδιά σας, αλλά η πραγματική ομορφιά διορθώνει τα σπασμένα και τα λάθη.
Οι όμορφες γυναίκες δεν περιορίζονται. Είναι ανοιχτές σε νέες ιδέες, μέρη και ανθρώπους. Δεν αποφεύγουν τα πράγματα από φόβο, αλλά τολμούν να έχουν ανοιχτό το μυαλό τους.Δεν χρειάζονται για να σας δείξουν την καρδιά τους, απλά προσελκύουν την δική σας.
Σίγουρα έχετε συναντήσει άσχημες ψυχές και μπορείτε να συγκρίνετε πότε μια όμορφη γυναίκα ακτινοβολεί, όχι λόγω του μακιγιάζ ή των λαμπερών μαλλιών της, αλλά γιατί απλά κάτι μέσα της σας κάνει να θέλετε να είστε κοντά της.
Είναι εύκολο για μια γυναίκα με τις δυνάμεις της να δώσει ανθρωπιά , χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών και των ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Σε ένα κόσμο όπου κυριαρχούν οι άνδρες παρατηρούμε ότι οι γυναίκες είναι οι μόνες που έχουν δύναμη επιρροής πάνω τους!
Μπορεί να μεταμορφώσει πνευματικά τους άλλους, να τους ανυψώσει και να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για έναν καλύτερο κόσμο.Οι γυναίκες που στέκονται δίπλα σε ισχυρούς άνδρες γνωρίζουν τη μυθική δύναμη που έχουν στη διάθεσή τους και τον εξαιρετικό τρόπο με τον οποίο την χρησιμοποιούν.
Αυτή η φυσική δύναμη, σε συνδυασμό με την ανθρωπιά, τη ζεστασιά και την αγάπη είναι η ανεκτίμητη ποιότητα που ορίζει μια όμορφη γυναίκα.
Δέσπω

photo pexels