• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αδιανόητο! Κατάλαβε ότι ήταν έγκυος μόλις 9 μέρες πριν γεννήσει! (ΦΩΤΟ)

Αδιανόητο! Κατάλαβε ότι ήταν έγκυος μόλις 9 μέρες πριν γεννήσει! (ΦΩΤΟ)

Η Μητέρα δεν είχε αντιληφθεί τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης

Η Λόρεν Τσακ γέννησε το πρώτο παιδί της, εννέα ημέρες αφότου αντιλήφθηκε πως ήταν έγκυος.

Η μητέρα από το Τενεσί γέννησε το γιο της στις αρχές του τρέχοντος μηνός (σ.σ. Δεκεμβρίου). Η ίδια έμαθε πως ήταν έγκυος από επίσκεψή της σε γιατρό.

Η ίδια δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι έχει συμπτώματα εγκυμοσύνης. Κατάλαβε πως κάτι συνέβαινε, όταν η μητέρα της επισήμανε πως «είναι στην τσίτα». Μετά από επιμονής της μητέρας της, έκλεισε ραντεβού στο γιατρό. Από εκείνο πληροφορήθηκε πως βρίσκεται στο τρίτο τρίμηνο της κύησής της.

Η 28χρονη μητέρα ανέφερε χαρακτηριστικά «Είχα βρεθεί ξανά στη θέση παλιότερα που πηγαίναμε για υπέρηχο και δεν είχαμε χτύπο καρδιάς. Δεν είχαμε καν χρόνο να αγχωθούμε. Νομίζω πως ο Θεός το σχεδίαζε να γίνει όπως έγινε».

(piraeuspress)

Ο μικρός Γουάιατ, που απέκτησε, με το σύζυγό της, Κιθ, γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου. Όσον αφορά το βάρος, ζύγιζε 2.5 κιλά.

Η Λόρεν δεν κατάλαβε ότι είναι έγκυος, επειδή ο κύκλος της ήταν ασταθής από τότε που διαγνώστηκε με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών. Δηλαδή, από την εφηβική ηλικία της.

Επίσης, σημείωσε πως δεν είδε διαφορά στα ρούχα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Επομένως, δεν μπορούσε να φανταστεί πως ήταν έγκυος.

(Pirauespress – φωτο:pexels)