Αξεσουάρ για μακιγιάζ που θα σου λύσουν τα χέρια

Το μακιγιάζ πολλές φορές είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, που αν δεν έχεις και την κατάλληλη ευχέρεια στις κινήσεις, δεν το απολαμβάνεις κιόλας!

Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να ταλαιπωρείσαι όταν βάφεσαι.

Υπάρχουν μερικά σύνεργα, που σύμφωνα με το ediva.gr, ειδικά σχεδιασμένα για να σε διευκολύνουν που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου.

Δες ποια είναι αυτά:

  1. Ψαλιδάκι βλεφαρίδων

Μπορεί να χρησιμοποιείς την καλύτερη μάσκαρα, αλλά να μην πετυχαίνει η καμπύλη των βλεφαρίδων. Στην περίπτωση αυτή το πρόβλημα λύνεται με ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων. Το ψαλιδάκι βλεφαρίδων ανοίγει το βλέμμα και βελτιώνει το σχήμα των ματιών.

  1. Σφουγγαράκι blender για το make up

Τα σφουγγαράκια blender είναι τα κατάλληλα για να εφαρμόσετε υγρά καλλυντικά, όπως το make up, το concealer, το υγρό ρουζ ή ακόμα και η ενυδατική κρέμα. Βοηθάει να απλώνετε ομοιόμορφα το υλικό στο πρόσωπο ώστε να μη δημιουργηθούν διχρωμίες και φυσικά να μη λερώνεστε. Συνήθως έχουν μια στρογγυλή άκρη που χρησιμοποιείται για τα εύκολα σημεία και μια μικρή μύτη, κατάλληλη να φτάσει σε πιο δύσκολες περιοχές, όπως η άκρη των ματιών. Προσέξτε να βρέξτε και να στραγγίξετε πολύ καλά το σφουγγάρι πριν από κάθε εφαρμογή. Στη συνέχεια βάζετε μια ποσότητα από το καλλυντικό επάνω και το απλώνετε στο πρόσωπο.

  1. Πινέλο φρυδιών

Είναι ιδανικό για να σβήσει το μολύβι στα φρύδια και να κάνει το αποτέλεσμα πιο φυσικό. Κάνει τις πιο ατίθασες τρίχες να μπουν στη θέση τους.

  1. Πινέλο για eyeliner

Το eyeliner μπορεί να είναι εντυπωσιακό, αλλά η εφαρμογή του αποτελεί βάσανο. Ένα πινέλο για eyeliner δείχνει ακριβώς πως πρέπει να κάνετε τη γραμμή στα μάτια. Βοηθά πολύ.

  1. Καθρέπτης διπλής όψης

Ιδανικός αν έχει και φωτάκια ενσωματωμένα. Γυρνώντας στην πλευρά της μεγέθυνσης έχετε το κατάλληλο εργαλείο για τις λεπτομέρειες. Ακόμα και να βγάλεις την πιο μικρή περιττή τρίχα από τα φρύδια σου.

photo unsplash