• Αρχική
  • Άρθρα
  • 2 λεπτά ειλικρίνειας και ομορφιάς με την Jane Lauder και την Emilia Clarke (βίντεο)

2 λεπτά ειλικρίνειας και ομορφιάς με την Jane Lauder και την Emilia Clarke (βίντεο)

Θα μπορούσε να έχει τίτλο «Απέναντι», όμως το βίντεο με την πρόεδρο της Clinique, Jane Lauder και την ηθοποιό Emilia Clarke, αποδεικνύει πως τις γυναίκες τις ενώνουν περισσότερα από όσα ίσως τις χωρίζουν.

Την Jane Lauder, εγγονή της Estee Lauder, τη διακρίνει αυτή η ωριμότητα και η σιγουριά της γυναίκας που έχει αγκαλιάσει από μικρή τη γυναικεία φύση. Την επιδραστική ηθοποιό Emilia Clarke, τη διακρίνουν οι ανησυχίες μιας γενιάς που δέχεται συνεχώς νέα ερεθίσματα. Ένας κοινός πυλώνας και για τις δύο γυναίκες. Η ομορφιά. Οι δυο τους μοιράζονται κάτι κοινό. Την ανάγκη για εξατομίκευση.

Η Emilia Clarke, που είναι η 1η Global Ambassador της μάρκας, για την περιποίηση και το μακιγιάζ, έχει μία επιθυμία: Θέλει μια λαμπερή και υγιή επιδερμίδα ως καμβά, στο οποίο θα βάζει τη δική της πινελιά, δημιουργώντας το τέλειο make up look κάθε φορά.

Γι’ αυτό και η πρώτη καμπάνια για την περιποίηση της επιδερμίδας αφορά στη σειρά Clinique iD. Με την προσθήκη του Clinique iD Dramatically Different™ Moisturizing BB-Gel, η σειρά Clinique iD προσφέρει 20 μοναδικούς συνδυασμούς, που επιτρέπουν στους καταναλωτές να δημιουργήσουν το δικό τους iD, προσαρμοσμένο και εξατομικευμένο, για να ενυδατωθούν και να περιποιηθούν τις δικές τους ανάγκες επιδερμίδας.

«Την επιτυχία δεν την ονειρεύτηκα απλά. Δούλεψα σκληρά γι’ αυτή» Estee Lauder

«Είμαι πολύ υπερήφανη που βρίσκομαι στην Clinique ως η νέα Global Ambassador της μάρκας. Μια μάρκα περιποίησης επιδερμίδας που χρησιμοποιούσα και εξακολουθώ να χρησιμοποιώ. Τώρα είμαι μέρος αυτής της οικογένειας και αυτό είναι τιμή για εμένα! Αγαπώ την αυτοπεποίθηση και τη χαρά που φέρνει στους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της» λέει η Emilia Clarke. «Η Clinique όχι μόνο είναι διαχρονική, αλλά είμαι περήφανη που συνεργάζομαι με μια μάρκα που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα για αυτό που είναι και δε χρειάζεται να απολογηθούν για το γεγονός ότι τους βοηθάει να δημιουργήσουν μια τέλεια επιδερμίδα, ανεξάρτητα από τις ανάγκες της».

bovary.gr / photo video screenshot