εξέφρασε ο διεθνολόγος και υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».
«Εγώ περιμένω ότι μέσα στον επόμενο 1 – 1,5 χρόνο, ο Ερντογάν θα έχει ολοκληρώσει την πορεία του για πολλούς και διάφορους λόγους», τόνισε ο κ. Συρίγος.
Σχολιάζοντας την αγανάκτηση που επικρατεί στους πολίτες λόγω της φτώχειας και της ανέχειας, ο καθηγητής εξήγησε ότι η νοοτροπία των Τούρκων είναι ότι αποδέχονται το «ντοβλέτι», δηλαδή το κράτος τους και δεν αντιδρούν με έντονο τρόπο, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και στις εκλογές.
Μάλιστα ο κ. Συρίγος δεν απέκλεισε να παίξει ρόλο στην επόμενη ημέρα στην Τουρκία αλλά και στο κυβερνών κόμμα ο υπουργός Άμυνας του Ερντογάν, Χουλουσί Ακάρ.
«Ας κρατήσουμε ότι ο Ακάρ, τον οποίο αυτή τη στιγμή ο Ερντογάν έχει χρίσει ως νούμερο 2, είναι ένας άνθρωπος που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους Αμερικανούς, ξεκίνησε από ‘’κεμαλικός’’, είναι αμερικανοσπουδαγμένος και μπορεί να τον δούμε αυτόν ως τη λύση που θα προβάλει το κυβερνών κόμμα, προσπαθώντας να αποσπάσει και ψήφους από ισλαμιστές που έχουν φύγει», εξήγησε ο κ. Συρίγος.
(skai)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας και άνοιξε το μετρό
- Το Βέλγιο συμφώνησε για την προμήθεια αμυντικών drones
- Σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου φιλοδοξεί να αναδείξει τη Φλώρινα ο δήμος
- Νέα παρέμβαση της Νίκι Μινάζ: Θα μιλήσει στον ΟΗΕ για τις επιθέσεις εναντίον Χριστιανών στη Νιγηρία
- Η ώρα δείχνει να πλησιάζει! Τι αναμένεται να συμβεί εντός του 2027
- Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη η πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου – Έγιναν 6 προσαγωγές
- Ερώτημα Μεντβέντεφ στον λαό της Γαλλίας μετά την συμφωνία Μακρόν-Ζελένσκι για τα Rafale
- Κακοκαιρία στην Ιταλία: Εντοπίστηκε νεκρός ο 32χρονος αγνοούμενος στην περιφέρεια Φριούλι
- Νέα συνάντηση Μητσοτάκη – Τζόκοβιτς: “Συζητήσαμε πώς θα ανεβάσουμε το ελληνικό τένις ακόμα πιο ψηλά”
- Φρίκη στη Νιγηρία: Ένοπλοι απήγαγαν 25 μαθήτριες από οικοτροφείο θηλέων









