εξέφρασε ο διεθνολόγος και υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».
«Εγώ περιμένω ότι μέσα στον επόμενο 1 – 1,5 χρόνο, ο Ερντογάν θα έχει ολοκληρώσει την πορεία του για πολλούς και διάφορους λόγους», τόνισε ο κ. Συρίγος.
Σχολιάζοντας την αγανάκτηση που επικρατεί στους πολίτες λόγω της φτώχειας και της ανέχειας, ο καθηγητής εξήγησε ότι η νοοτροπία των Τούρκων είναι ότι αποδέχονται το «ντοβλέτι», δηλαδή το κράτος τους και δεν αντιδρούν με έντονο τρόπο, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και στις εκλογές.
Μάλιστα ο κ. Συρίγος δεν απέκλεισε να παίξει ρόλο στην επόμενη ημέρα στην Τουρκία αλλά και στο κυβερνών κόμμα ο υπουργός Άμυνας του Ερντογάν, Χουλουσί Ακάρ.
«Ας κρατήσουμε ότι ο Ακάρ, τον οποίο αυτή τη στιγμή ο Ερντογάν έχει χρίσει ως νούμερο 2, είναι ένας άνθρωπος που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους Αμερικανούς, ξεκίνησε από ‘’κεμαλικός’’, είναι αμερικανοσπουδαγμένος και μπορεί να τον δούμε αυτόν ως τη λύση που θα προβάλει το κυβερνών κόμμα, προσπαθώντας να αποσπάσει και ψήφους από ισλαμιστές που έχουν φύγει», εξήγησε ο κ. Συρίγος.
(skai)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αλ. Τσίπρας: «Η ασφάλεια στους χώρους δουλειάς δεν είναι πολυτέλεια, είναι θεμελιώδες δικαίωμα»
- ΝΔ: Αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του κόμματος έως την Τετάρτη
- Γλυφάδα: Στα δικαστήρια ο 46χρονος πατροκτόνος
- Σπάνιες γαίες: Σύνοδος των Υπ. Οικονομικών της G7 προγραμματίζεται για αύριο με πρωτοβουλία της Γαλλίας
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέες αποκαλύψεις από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος
- Ακούστε το νέο τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη “Κακιά Συνήθεια” που μόλις κυκλοφόρησε
- Μεγάλη έκπληξη! Ο Τράβις Σκοτ συμμετέχει στην «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν – Δείτε το νέο teaser
- Εκδόθηκε εγχειρίδιο εκστρατείας του Στρατού Ξηράς για τη χρήση και αντιμετώπιση πολυκοπτέρων (UAV)
- Σ. Φάμελλος: «Το εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη»
- Απίστευτο! Φτιάχνει τον καλύτερο φρέντο εσπρέσο εν μέσω χιονοθύελλας στη Νέα Υόρκη, vid









