• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Βόμβες» κατά των Τούρκων: «Ήρθατε από την Ασία και κατέχετε παράνομα την ελληνική ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ»! Η Αθήνα «τσιμουδιά»

«Βόμβες» κατά των Τούρκων: «Ήρθατε από την Ασία και κατέχετε παράνομα την ελληνική ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ»! Η Αθήνα «τσιμουδιά»

Με αφορμή την «φωτιά» που έχει μπει στα Ιεροσόλυμα - Μαθήματα ιστορίας από εκεί που δεν το περιμένεις…

Εκμεταλλευόμενος την κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ και την Γάζα, ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε όλο τον ισλαμικό κόσμο να λάβει δραστικά μέτρα σε βάρος του Ισραήλ. Ο Τούρκος πρόεδρος με απανωτά μηνύματά του στο twitter καλεί κάθε μουσουλμάνο σε «τζιχάντ», σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι αυτές οι επιθέσεις στόχο έχουν κάθε μουσουλμάνο που ζει στην Κωνσταντινούπολη και παντού.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο θρησκευτικός ηγέτης της Τουρκίας, ο οποίος μέσα από την Αγία Σοφία, κάλεσε σε συστράτευση του Ισλάμ.

Δείτε τους Τούρκους να προκαλούν μέσα στην Αγιά Σοφιά, κάνοντας προσευχή για το Μπαϊράμι, για πρώτη φορά μετά το 1453:

Σε όλα αυτά ποιος απάντησε;;; Οι μεγάλες κόντρες αποκαλύπτουν τις μεγάλες αλήθειες, που στην Ελλάδα ουδείς πολιτικός τολμά να πει!

Ο γιος του Βενιαμίν Νετανιάχου, Γιαίρ Νετανιάχου, μετά από διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε από τουρκικά τρολς για την ανάρτησή του στο twitter όπου έγραψε: «Τερματίστε την κατοχή του Κουρδιστάν και της Βόρειας Κύπρου» επανήλθε σήμερα και ξεσπάθωσε κάνοντας μάθημα ιστορίας στους Τούρκους αλλά και σε κάποιους… Έλληνες με την νέα του ανάρτησή να γίνεται viral.

«Σε όλα τα τουρκικά bots που με ακολουθούν εδώ –ένα γρήγορο μάθημα ιστορίας. Δεν είστε γηγενείς στην Ανατολία, ήρθατε από την Κεντρική Ασία και κάνατε γενοκτονία στον τοπικό ελληνικό χριστιανικό πληθυσμό. Η Ιστανμπούλ είναι στην πραγματικότητα Κωνσταντινούπολη και την καταλάβατε παράνομα. Κάνατε επίσης γενοκτονία στους Αρμένιους. Αυτήν τη στιγμή κατέχετε παράνομα την βόρεια Κύπρο, την βόρεια Συρία και το Κουρδιστάν. Η χώρα σας κυβερνάται από έναν δικτάτορα που θέλει να καταλάβει και να καταπιέσει τον αραβικό κόσμο όπως στις μέρες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας».