• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ρώσοι και Αρμένιοι στο Σύνταγμα – Μας πολεμούν οι Αζέροι με την βοήθεια των Τούρκων – Ο πρόεδρος της Νεολαίας ξεσπά στην κάμερα (vid)

Ρώσοι και Αρμένιοι στο Σύνταγμα – Μας πολεμούν οι Αζέροι με την βοήθεια των Τούρκων – Ο πρόεδρος της Νεολαίας ξεσπά στην κάμερα (vid)

Στην Ελληνική τηλεόραση μίλησε ο πρόεδρος της Αρμενικής Νεολαίας Ελλάδας, Αρμάν Κρικοριάν, αναφορικά με την κατάσταση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

«Αυτή την στιγμή οι δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν επιτίθενται καθ’ όλο το μήκος της συνοριακής γραμμής της Δημοκρατίας του Αρτσάχ με πολύ βαρύ πυροβολικό, έχοντας σαν στόχο σπίτια, πόλεις, χωριά, άμαχο πληθυσμό και προκαλώντας ζημιές από βομβαρδισμούς ακόμα και στην πρωτεύουσα του Αρτσάχ», σημείωσε ο κ. Κρικοριάν.

«Ο αρμενικός λαός που ζει σε αυτά τα εδάφη από τα αρχαία χρόνια, μάχεται αυτή τη στιγμή να σταθεί όρθιος και να προστατεύσει τα πάτρια εδάφη του, τις οικογένειες, τα παιδιά, τα πάντα», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας Αρμενίων και Ρώσων που ζητούν την κατάπαυση πυρός στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.