Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα: Μετά τον κορωνοϊό θα ενταθεί η οικονομική κρίση στην Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

Παραδοχή που θα συζητηθεί...

O Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα, Μπουράκ Οζούγκεργκιν, βλέπει ένταση της οικονομικής κρίσης στην Τουρκία, μετά την πανδημία του κορωνοϊού!

Αυτό φυσικά θα δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα στην ήδη καταπονημένη Τουρκία με τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει (Ελληνοτουρκικά, Μέση Ανατολή, Λιβύη, Κούρδοι, μειονότητες εντός Τουρκίας κτλ.).

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA, αναφέρεται στον τρόπο που αντιμετωπίζει η χώρα του την πανδημία, επισημαίνοντας τις ελλείψεις που υπήρχαν.

Ωστόσο δηλώνει αισιόδοξος, τουλάχιστον για τον κορωνοϊό. Μολονότι, όλοι αρχικά αιφνιδιάστηκαν, αλλά δηλώνει πως η Τουρκία θα νικήσει. Παραδέχεται ότι υπήρξαν ελλείψεις, αλλά εστιάζει στην φερόμενη αναβάθμιση της υγειονομικής υποδομής της Τουρκίας που είχε προηγηθεί της κρίσης.

Άραγε εννοεί την κολόνια του Ερντογάν που χρησιμοποείται ως αντισηπτικό;

Εκτός των άλλων, υπογραμμίζει στο MEGA την έναρξη κατασκευής δύο τεράστιων νοσοκομείων πανδημίας στην Κωνσταντινούπολη, όπου έχει σημειωθεί πάνω από το 60% των κρουσμάτων της Τουρκίας.

Ωστόσο, ο χρόνος που προβλέπεται για την περάτωση του έργου υποδηλώνει ότι το επιστημονικό συμβούλιο που έχει συσταθεί από τον Πρόεδρο Ερντογάν προβλέπει την κορύφωση της πανδημίας στην Τουρκία να έρχεται σε ενάμιση μήνα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό σε αριθμό κρουσμάτων και θυμάτων του φονικού ιού στην γειτονική χώρα.

Με πληροφορίες από megatv.com

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί