O Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα, Μπουράκ Οζούγκεργκιν, βλέπει ένταση της οικονομικής κρίσης στην Τουρκία, μετά την πανδημία του κορωνοϊού!
Αυτό φυσικά θα δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα στην ήδη καταπονημένη Τουρκία με τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει (Ελληνοτουρκικά, Μέση Ανατολή, Λιβύη, Κούρδοι, μειονότητες εντός Τουρκίας κτλ.).
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA, αναφέρεται στον τρόπο που αντιμετωπίζει η χώρα του την πανδημία, επισημαίνοντας τις ελλείψεις που υπήρχαν.
Ωστόσο δηλώνει αισιόδοξος, τουλάχιστον για τον κορωνοϊό. Μολονότι, όλοι αρχικά αιφνιδιάστηκαν, αλλά δηλώνει πως η Τουρκία θα νικήσει. Παραδέχεται ότι υπήρξαν ελλείψεις, αλλά εστιάζει στην φερόμενη αναβάθμιση της υγειονομικής υποδομής της Τουρκίας που είχε προηγηθεί της κρίσης.
Άραγε εννοεί την κολόνια του Ερντογάν που χρησιμοποείται ως αντισηπτικό;
Εκτός των άλλων, υπογραμμίζει στο MEGA την έναρξη κατασκευής δύο τεράστιων νοσοκομείων πανδημίας στην Κωνσταντινούπολη, όπου έχει σημειωθεί πάνω από το 60% των κρουσμάτων της Τουρκίας.
Ωστόσο, ο χρόνος που προβλέπεται για την περάτωση του έργου υποδηλώνει ότι το επιστημονικό συμβούλιο που έχει συσταθεί από τον Πρόεδρο Ερντογάν προβλέπει την κορύφωση της πανδημίας στην Τουρκία να έρχεται σε ενάμιση μήνα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό σε αριθμό κρουσμάτων και θυμάτων του φονικού ιού στην γειτονική χώρα.
Με πληροφορίες από megatv.com
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δείτε σε ποιά νησιά μειώνεται κατά 30% ο ΦΠΑ
- Μητσοτάκης: Δεν θα αλλάξω τον εκλογικό νόμο
- Eurobasket-Προπονητής Ισραήλ: «Θα πρέπει να φέρουμε ένα M16 για να σταματήσουμε τον Αντετοκούνμπο»
- Αντιδράσεις από την αγορά: «Δεν ακούσαμε τίποτα για την κατάργηση μνημονιακών βαρών στις επιχειρήσεις»
- Live η συνέντευξη τύπου Μητσοτάκη: «Κάναμε την πιο τολμηρή μεταρρύθμιση της κλίμακας εισοδήματος»
- Τραγωδία στην Πιερία: Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα 76χρονος Σέρβος
- Πυρκαγιές στην Ιβηρική: Πάνω από 700 πυροσβέστες στην Πορτογαλία, vid
- Πάνω από 400 συλλήψεις στη συγκέντρωση Palestine Action στο Λονδίνο, vid
- Δυτικός πύραυλος στο βυθό της Μαύρης Θάλασσας: Περισυνελέγη από τους Ρώσους, vid
- Στις 12.00 η συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 89η ΔΕΘ
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΦΠΑ

ΔΕΘ

ΚΟΡΚΙΔΗΣ

ΜΕΤΡΟ

ΣΧΟΛΕΙΑ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΑΘΗΝΑ

ΚΑΙΡΟΣ

ΜΕΤΡΟ

ΦΟΡΟΙ
