Τούρκος αντιδήμαρχος κολύμπησε από το Καστελόριζο στην Μικρά Ασία ανοίγοντας σημαία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Με την χούντα να «ριζώνει» στην Ελλάδα, οι Τούρκοι βρίσκουν ευκαιρία να κάνουν τα δικά τους!

Τελευταίο συμβάν που σημειώνεται είναι αυτό, πριν περίπου πέντε μέρες, με τον Τούρκο αντιδήμαρχο στην περιοχή της Προύσας!

Τι έκανε;;; Κολύμπησε 7,1 χλμ από το Καστελόριζο έως το Κας στα τουρκικά παράλια και μετά σήκωσε την σημαία της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης.

Πιο συκγκεκριμένα, ο Τσεμ Κουρσάντ Χασάνογλου, αντιδήμαρχος του Οσμανγκάζι Προύσας, συμμετείχε σε κολυμβητικό αγώνα, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πολιτισμού και Τέχνης “Lycian Kas”, που διοργανώνεται για 23η φορά από τον τουρκικό δήμο Κας, και κολύμπησε 7,1 χλμ από το Καστελόριζο έως τα μικρασιατικά παράλια.

“Κολύμπησα 7,1 χλμ από το Καστελόριζο μέχρι την περιοχή μας Kας, σε 2 ώρες και 41 λεπτά. Στη “Γαλάζια Πατρίδα” κολυμπήσαμε για την ειρήνη στο Αιγαίο (σ.σ. ειρήνη στο Αιγαίο για την Τουρκία = Συνεκμετάλλευση). Αφιερώνω αυτό το κολύμπι στην νεολαία της Τουρκικής Ένωσης Νέων Κομοτηνής και στην Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης” έγραψε ο Τούρκος αντιδήμαρχος, Τσεμ Κουρσάντ Χασάνογλου, ανοίγοντας τη σημαία της ανεξάρτητης δυτικής Θράκης.

Με πληροφορίες από Δημοκρατική Ρόδου (dimokratiki. gr), photo twitter

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί