Τούρκοι προς Έλληνες για τον Έβρο: «Αυτή είναι μόνο η αρχή – Θα δείτε τι θα γίνει μετά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολεμικές ιαχές - Δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι Ένοπλες Δυνάμεις...

O υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, προέβη σε νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας με αφορμή την πολιορκία στα σύνορα στον Έβρο.

Όπως μεταδίδει η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Sabah, ο Σοιλού δήλωσε:

«Προσπάθησαν να τους απωθήσουν και χθες, αλλά οι δυνάμεις ασφαλείας μας εμπόδισαν τις ενέργειές τους. Κι αυτή είναι μόνον η αρχή. Περιμένετε να δείτε τι θα γίνει στη συνέχεια».

Επιπλέον, ο Τούρκος ΥΠΕΣ προέβλεψε ότι η Ελλάδα δεν θα είναι δυνατόν να κρατήσει κλειστά τα σύνορά της στους παράνομους μετανάστες το καλοκαίρι, όταν λόγω της αύξησης θερμοκρασίας θα πέσει η στάθμη του Έβρου και θα είναι ευκολότερη η διέλευσή του.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα Σάββατο, η ένταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα με την ρίψη πολλών δακρυγόνων από τα τουρκικά προς τα ελληνικά σύνορα.

https://youtu.be/Fff14lR99vk

ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί