• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τουρκόφωνοι οι μουσουλμάνοι που «πολιορκούν» τον Έβρο – Στήνουν δεύτερη Συρία στα σύνορα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τουρκόφωνοι οι μουσουλμάνοι που «πολιορκούν» τον Έβρο – Στήνουν δεύτερη Συρία στα σύνορα (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι πράκτορες ή όχι;

Μετά την χαοτική κατάσταση που επικράτησε στα νησιά, ακολούθησε και ο πρωτοφανής εκβιασμός της Τουρκίας, η οποία άφησε ελεύθερες τις διελεύσεις μουσουλμάνων προς την Ελλάδα.

Πέραν τον αριθμό μουσουλμάνων που έρχονται, ανησυχεί ιδιαιτέρως το γεγονός πως η συντριπτική πλειοψηφία των παράνομων μεταναστών μιλούν τούρκικα. Άραγε πόσοι από αυτούς, θα μπορούσαν να είναι ή να γίνουν πράκτορες των τουρκικών συμφερόντων στην Ελλάδα;

Για ακόμα μία φορά, με «όπλο» το μεταναστευτικό ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όχι μόνο παραβιάζει την κοινή δήλωση Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας, αλλά στέλνει στην Ελλάδα τουρκόφωνους μουσουλμάνους, οι οποίοι θα μπορούσαν να πάρουν στα χέρια ακόμα και όπλο, αν λάβουμε υπόψη όσα γίνονται στην Β.Συρία.

Πάντως, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, δόθηκε ένας υπεράνθρωπος αγώνας στις Καστανιές Έβρου από τις ελληνικές αρχές ασφαλείας και μάλιστα υπό ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Χιλιάδες αλλοδαποί επιχειρούσαν συντονισμένα να σπάσουν το μπλόκο των αστυνομικών.

Βρέθηκαν στα σύνορα από ταξί και λεωφορεία που είχε «ναυλώσει» η τουρκική κυβέρνηση. Έτσι, βρέθηκαν από την Κωνσταντινούπολη και την Ανδριανούπολη στα ελληνικά σύνορα, συνοδευόμενοι, μάλιστα, υπό δημοσιογραφική κάλυψη, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις από τους ίδιους τους Τούρκους στρατιώτες!

Αυτά δεν είναι τυχαία!

Οι Έλληνες συνοριοφύλακες αποτελούν πλέον το μοναδικό ανάχωμα ανάσχεσης των τουρκόφωνων, ενώ ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Έβρο αυξήθηκε η κινητικότητα προσφύγων και μεταναστών. Αν μάλιστα ενσωματωθούν στην Θράκη, τότε δεν αποκλείεται η τουρκόφωνη κοινότητα να επικρατήσει στην μουσουλμανική μειονότητα και να οδηγήσει την Θράκη εκτός Ελλάδας.

ΦΩΤΟ