Οι μηχανές προπαγάνδας του Ερντογάν έπιασαν ήδη δουλειά, διερωτώμενα για το αν η Ελλάδα ετοιμάζεται για πόλεμο.
Οι Τούρκοι γνωρίζουν πως με την απόκτηση των γαλλικών μαχητικών Rafale οι ισορροπίες θα αλλάξουν άρδην υπέρ της χώρα μας στο Αιγαίο.
Πανικό παράλληλα έχει προκαλέσει στην Άγκυρα και η αγορά των Meteor, των πυραύλων αέρος αέρος μεγάλου βεληνεκούς, αλλά και των Exocet που πλήττουν τα πλοία.
Δίνοντας συνέντευξη στο Haber Turk, ο Τούρκος καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Οζγκιούρ Τορ αναφέρει ότι «όταν συζητάμε για τα εξοπλιστικά προγράμματα της Ελλάδας, όλοι αναφέρουν τα 18 μαχητικά της Γαλλίας, τα οποία θα αγοράσει ή τα δικά μας 24 F-35, τα οποία θέλει να πάρει.
Είναι σημαντικά αυτά, όμως αυτά που παραβλέπουμε είναι οι πύραυλοι που αγοράζει. Αγοράζει τους πυραύλους Meteor από τη Γαλλία με 400 εκατ. δολάρια. Όπως και τους Exocet».
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΠΟΜΙΔΑ: Η νέα διαδικασία έκδοσης διαταγών πληρωμής και απόδοσης μισθίου από δικηγόρους
- Τροχαίο ατύχημα στο Ναύπλιο – Όχημα καρφώθηκε σε πυλωτή πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)
- Αιματοχυσία και στον Λίβανο – 850 νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα τις τελευταίες 2 εβδομάδες
- Μυστηριώδης δυσοσμία ταλαιπωρεί Νεοϋορκέζικη γειτονιά – Μυρίζει σαν «σάπια αυγά» και «καίει τα μάτια»
- Χρυσά Βατόμουρα: Το «War of the Worlds» στην κορυφή των χειρότερων ταινιών της χρονιάς
- «Ξύπνησε» ξανά το ηφαίστειο Κανλάον στις Φιλιππίνες – Εκτόξευσε τέφρα σε ύψος πέντε χιλιομέτρων, vid
- Ο Πάπας απευθύνει έκκληση για εκεχειρία: «Εδώ και δύο εβδομάδες, οι άνθρωποι της Μ. Ανατολής υποφέρουν»
- Καλαμαριά: Συμπληρωματική δίωξη στα δύο άτομα που ήταν μαζί με το θύμα – Κρατείται ο ένας εξ αυτών
- Ευρωπαϊκή διάκριση για το Φεστιβάλ Μουσικής Χάλκης – Δημήτρης Κρεμαστινός από το European Heritage Hub
- Ο Αμερικανός υπουργός Ενέργειας εκτιμά πως ο πόλεμος με το Ιράν θα τελειώσει εντός λίγων εβδομάδων









