Τουρκικά ΜΜΕ: «Η ΝΑVTEX μας έθεσε σε ετοιμότητα τον Ελληνικό Στρατό»

Ακόμη και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ γράφουν για την κατάσταση ετοιμότητας των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων,

Τα γεγονότα στον νότο του ελληνισμού δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον τουρκικό τύπο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η φιλοκυβερνητική Yeni Safak, η οποία σε πρωτοσέλιδό της στην ηλεκτρονική της μορφή αναφέρει:

«Η τουρκική ΝΑVTEX ανησύχησε τον Ελληνικό Στρατό. Το εύρος των δραστηριοτήτων που θα κάνει το σεισμικό ερευνητικό σκάφος Oruc Reis, στη Ν και ΝΑ Μεσόγειο με έκδοση NAVTEX ανησυχεί την Ελλάδα».

Μάλιστα το τουρκικό μέσο αναφέρει και την αιφνίδια επιστροφή τον απόγευμα στην Αθήνα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού, Κωνσταντίνου Φλώρου.

Και η Sabah αναπαρήγαγε την είδηση με τον ύψιστο συναγερμό στον οποίο έχουν περιέλθει οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Πιο συγκεκριμένα:

«Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX. O Έλληνας Αρχηγός του Επιτελείου επέστρεψε στη Ελλάδα και κήρυξε τη χώρα σε ετοιμότητα».

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες τα τουρκικά ΜΜΕ έχουν αναδημοσιεύσει τι ακριβώς λένε τα ελληνικά μίντια.

(φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί