Όπως ανέφερε το Mega, η Μιλιέτ δείχνει πάνοπλους Τούρκος να περιμένουν τους Έλληνες, ενώ χαρακτηρίζει το ελληνικό στράτευμα ως «στρατό κατσαπλιάδων».
Μάλιστα, στη Σαμπάχ κυριαρχούν Κεμάλ και Ερντογάν, ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα των ελληνικών πυραύλων S-300, για το οποίο η Άγκυρα πιέζει τις ΗΠΑ, με αφορμή την αγορά των αμερικανικών F-16 που επιδιώκει.
Σημειώνεται, ότι όλα αυτά έρχονται λίγο μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, ο οποίος είχε δηλώσει, πως «με την καρδιά του γεμάτη πίστη, αυτό το έθνος έριξε τους απίστους Έλληνες στη θάλασσα της Σμύρνης, ενώ ο εχθρός υποχωρούσε, έκαιγε όλες τις πόλεις μας, είναι απόδειξη του πόσο ποταποί είναι στον χαρακτήρα τους. Όπως ακριβώς και σήμερα. Ενώ ο ελληνικός στρατός αποχωρούσε, το 65% των 200 χιλιάδων στρατιωτών του έμειναν ως θύματα στην Κιουτάχια και στο Αφιόν Καραχισάρ. Το έθνος μας έσκισε τις συνθήκες Σεβρών σε αυτά τα εδάφη και τους τις πέταξε στα μούτρα».
mega, scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Καταδίκη καθηγητή – γυμναστή για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών του
- Πληθαίνουν διαρκώς τα ρομποτικά στρατιωτικά συστήματα των Ρώσων, vid
- Ζαχάροβα σε Δυτικούς: Σπέρνετε τον φόβο στους λαούς σας για να κρύψετε τα δικά σας εγκλήματα
- Εγκληματική οργάνωση εξαπατούσε πολίτες για “επενδύσεις” σε καζίνο – Πάνω από 1,3 εκατ. ευρώ η λεία
- Ρωσική εταιρεία λανσάρει το πρώτο ρομπότ-αεροσυνοδό, vid
- Δίκη Βαλυράκη: «Ο Σήφης σκοτώθηκε από κάποια εντολή» κατέθεσε ο αδελφός της χήρας του πρώην υπουργού
- Η αστυνομία συνέλαβε άνδρα οπλισμένο με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό του Παρισιού
- Είναι “αξιοθρήνητος και δειλός”: Το παραλήρημα της Μπίλι Άιλις κατά του Έλον Μασκ στο instagram
- Αυτό δήλωσε ο Πιερρακάκης για το ελληνικό χρέος τα επόμενα χρόνια
- Ιαπωνία-επιθέσεις από αρκούδες: Δόθηκε άδεια στους αστυνομικούς να πυροβολούν









