Ωστόσο, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, μέχρι στιγμής οι τουρκικές αρχές δεν έχουν αναφερθεί, στις ελληνικές αρχές σχετικά με το περιστατικό.
Τα τουρκικά ΜΜΕ παρουσιάζουν τον Έλληνα TikToker ως φαινόμενο στα social media, αλλά σημειώνουν ότι συμπεριφέρθηκε με τέτοια αυθάδεια που ξεσήκωσε την Τουρκία. Τα μέσα ενημέρωσης στην γειτονική χώρα χαρακτηρίζουν πρόκληση την ενέργεια του Έλληνα TikToker.
Σύμφωνα με τα τουρκικά ρεπορτάζ οι «ομάδες του Επαρχιακού Αστυνομικού Τμήματος άρχισαν έρευνα στα social media και βρήκαν ότι ο TikToker είναι ο «Έλληνας πολίτης Mike Kondylas» στον οποίον επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στην Τουρκία.
«Το Τζαμί της Αγίας Σοφίας είναι η καρδιά του έθνους μας», δήλωσε ο Ομέρ Τσελίκ, εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος στην Τουρκία.
«Θα συνεχίσει να είναι η σφραγίδα της πατρίδας μας με το αιώνιο κάλεσμα για προσευχή. Οποιαδήποτε ασέβεια προς αυτό θα οδηγήσει σε απογοήτευση. Η φρουρά του είναι η ένδοξη σημαία μας με το μισοφέγγαρο».
Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, οι τουρκικές αρχές δεν έχουν ενημερώσει τις αντίστοιχες ελληνικές για το περιστατικό ούτε ο ενδιαφερόμενος ή οι γονείς του έχουν επικοινωνήσει με τις ελληνικές αρχές.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 ο νεαρός που ύψωσε τη σημαία είναι αριστούχος απόφοιτος των ΕΠΑΛ της Σύρου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία μεταφέρει τις εμπειρίες του από τα ταξίδια που πραγματοποιεί.
(Enikos,ant1 – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Champs-Élysées – Παρίσι: Το 20% των ακινήτων της «ωραιότερης λεωφόρου του κόσμου» ανήκει στο Κατάρ
- Απίστευτη τραγωδία στην Ιταλία: Πήδηξε από μπαλκόνι για να αυτοκτονήσει και σκότωσε μια 83χρονη!
- Ο Μητσοτάκης καλωσόρισε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Α. Λοβέρδο στο κόμμα της ΝΔ!
- Μεσανατολικό: Το Λουξεμβούργο θα αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος
- Σημαντική αλλαγή στην Ρωσία! Ελπίδα και για τις ελληνορωσικές σχέσεις
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 6.000 πολίτες στις «Ημέρες Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη
- Τραγωδία στην Κίνα: Πάνω από 1.000 τσιμπήματα σφήκας σκότωσαν δύο παιδιά
- Στην Νέα Δημοκρατία ο Ανδρέας Λοβέρδος
- H τουαλέτα “θαύμα” μιας Ρωσίδας γιαγιάς! Όταν τα φαινόμενα απατούν, vid
- Κορυδαλλός: Σοκαριστική επίθεση σε 26χρονη – Οδηγός μηχανής τη γρονθοκόπησε για να της πάρει το πορτοφόλι
Κύρια Θέματα

















