• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το τόλμησαν και αυτό μέσα στην χώρα μας!!! Σάλος με δήμαρχο στην Θράκη μετά από χρήματα που πήρε

Το τόλμησαν και αυτό μέσα στην χώρα μας!!! Σάλος με δήμαρχο στην Θράκη μετά από χρήματα που πήρε

Κάποιος να παρέμβει επιτέλους... Γλώσσα «δημόσιας διοίκησης» τα Τουρκικά!!!

Δήμαρχος ελληνικού δήμου στην Θράκη, προβάλλει στα social media σημαντική χρηματοδότηση που εξασφάλισε από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στα τούρκικα, μη σεβόμενος τους Έλληνες που τον ανέχονται.

Ο λόγος για τον δήμαρχο Ιάσμου Ροδόπης Οντέρ Μουμίν, o οποίος χρησιμοποιεί την τουρκική γλώσσα στα κοινωνικά δίκτυα!

Αυτό θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει εμβόλιμη προσπάθεια επιβολής της τουρκικής γλώσσα στην δημόσια διοίκηση, παράλληλα με την ελληνική.

Μάλιστα, ο ίδιος προβάλλεται ως Yassıköy Belediye Başkanı. Δηλαδή δήμαρχος του Ιάσμου (Yassıköy) στα τουρκικά.

Σημειώνεται πως προσφάτως ο δήμος Ιάσμου, εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση» του Πράσινου Ταμείου – που υλοποιεί το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας- εξασφαλίζοντας 170.000 ευρώ για την προμήθεια 10 ημιυπόγειων κάδων απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών.

Ο τουρκόφρων δήμαρχος ανακοίνωσε στα social media την εξασφάλιση χρηματοδότησης από το ελληνικό κράτος στα… τουρκικά, μη τηρώντας καν τα προσχήματα.

Σημειώνεται πως τον περασμένο Φεβρουάριο ο εν λόγω δήμαρχος έδωσε το «παρών» σε φιέστα αλά τούρκα του παραρτήματος Προύσας του κορυφαίου αλυτρωτικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης ‘‘Τούρκων’’ Δυτικής Θράκης».

Εκεί ο κ. Μουμίν αναφέρθηκε στο όραμά του για το πώς ο δήμος που διοικεί «θα αγκαλιάσει τη μητέρα πατρίδα» -την Τουρκία δηλαδή (ΕΔΩ).