Τι είπε ο Ράμα της Αλβανίας για την ΑΟΖ με την Ελλάδα

Στις διαπραγματεύσεις για την οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) αναφέρθηκε ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, στο πλαίσιο συζήτησης στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών, το οποίο διεξάγεται διαδικτυακά, ως απόρροια του κορονοϊού. «Έχουμε κάνει πρόοδο, δεν είναι εύκολο, αλλά έχουμε καλή θέληση και οι διμερείς σχέσεις είναι -κατά την άποψή μου- καλές» σημείωσε, χαρακτηριστικά, ο πρωθυπουργός της […]

Στις διαπραγματεύσεις για την οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) αναφέρθηκε ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, στο πλαίσιο συζήτησης στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών, το οποίο διεξάγεται διαδικτυακά, ως απόρροια του κορονοϊού.

«Έχουμε κάνει πρόοδο, δεν είναι εύκολο, αλλά έχουμε καλή θέληση και οι διμερείς σχέσεις είναι -κατά την άποψή μου- καλές» σημείωσε, χαρακτηριστικά, ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας.


Και συνέχισε: «Δεν έχουμε ακόμη φτάσει σε συμφωνία. Αλλά κοιτάξτε, η Ελλάδα και η Ιταλία, που είναι μέλη της Ε.Ε. εδώ και τόσο πολλά χρόνια, κατέληξαν σε συμφωνία μόλις πριν από λίγες μέρες».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί