Θρασύδειλη απάντηση των Τούρκων: «Καμία παρενόχληση του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Έλληνα ΥΠΑΜ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζουν να ψεύδονται ασυστόλως οι Τούρκοι.

Κανένα ίχνος παραδοχής της αλήθειας δεν περιλαμβάνει η ανακοίνωση από το Τουρκικό ΥΠΕΞ σχετικά με τις φωνές της Αθήνας για το χθεσινό περιστατικό παρενόχλησης του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Έλληνα Υπουργό Αμύνης.

Αντ’αυτού η Άγκυρα…επιπλήττει την Αθήνα για υποτιθέμενη δημιουργία εντυπώσεων και κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας , Χαμί Ακσόι, σε σχετική ερώτηση που του υποβλήθηκε για το χθεσινό επεισόδιο απάντησε:

«Τα μαχητικά μας αεροσκάφη εκτέλεσαν αποστολή αναγνώρισης, στο πλαίσιο της συνήθους δράσης τους στο Αιγαίο και δεν τίθεται θέμα παρενόχλησης του ελικοπτέρου που μετέφερε τον υπουργό Άμυνας (σ.σ. της Ελλάδας).

Δεν ωφελεί την εν λόγω χώρα να κλιμακώνει την ένταση, δραματοποιώντας πτήσεις ρουτίνας. Αντ’ αυτού, τα θέματα αυτά πρέπει να τεθούν στο πλαίσιο της διαδικασίας των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης που ξεκίνησαν οι δύο χώρες».

Για τον ίδιο το μπαράζ υπερπτήσεων που συνέβη χθες καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας με αποκορύφωμα τις μεσημεριανές ώρες ήταν απλά μερικές…πτήσεις ρουτίνας!

Τα βίντεο-ντοκουμέντο ωστόσο που ήδη από χθες κάνει τον γύρο του διαδικτύου εκθέτει ανεπανόρθωτα την τουρκική διπλωματία:

(φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί