• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • «Ζωώδη» συμπεριφορά κατακτητών καταγγέλλει η αδερφή του Κατσίφα: «Έτρωγαν ότι έβρισκαν σπίτι – Μας απειλούσαν με όπλα – Απαιτούσαν να μιλάμε αλβανικά» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ζωώδη» συμπεριφορά κατακτητών καταγγέλλει η αδερφή του Κατσίφα: «Έτρωγαν ότι έβρισκαν σπίτι – Μας απειλούσαν με όπλα – Απαιτούσαν να μιλάμε αλβανικά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζωώδης συμπεριφορά κατακτητών στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ της Β. Ηπείρου!

Η Ερμιόνη Κατσίφα, μιλώντας στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης,  τόνισε πως ο θάνατος του αδελφού της ήταν προσχεδιασμένος. «Ήταν στοχοποίηση, μάλλον τον παρακολουθούσαν μέρες, μήνες», είπε σχετικά.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην έφοδο που έκαναν οι κομάντος της αλβανικής αστυνομίας την περασμένη Δευτέρα στο σπίτι της μητέρας της, όταν μπήκαν μέσα και της ζήτησαν να μιλήσει αλβανικά, ενώ εκείνη δεν γνωρίζει. «Τι είναι εδώ, Ελλάδα;», της είπαν χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την Ερμιόνη Κατσίφα. «Ήταν πολύ προκλητικοί», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι την σημάδεψαν με το όπλο, ενώ την ίδια ώρα έτρωγαν ότι έβρισκαν στο σπίτι. 

«Απαιτούσαν να μιλάμε αλβανικά», υπογράμμισε!

Σύμφωνα με την ίδια, ο αδελφός της δεν θα έκανε κακό σε κανέναν, ενώ όπως είπε, δεν είχε τέτοιο όπλο.

Η Ερμιόνη Κατσίφα υπογράμμισε την αδιαφορία και το σκοτάδι στο οποίο οι αλβανικές Αρχές βυθίζουν την οικογένεια, σχετικά με την πορεία της υπόθεσης, λέγοντας ότι ξέρουμε «ό,τι ακούσαμε από την τηλεόραση».

Τέλος, η αδελφή του 35χρονου είπε πως τη μέρα που πέθανε ήταν «ήρεμος και χαλαρός εκείνη τη μέρα, σχεδίαζαν να πάνε σε ένα εκκλησάκι μετά την παρέλαση».

«Δε θα έκανε κάτι», επανάλαβε και εκτίμησε ότι επρόκειτο για σχεδιασμένη πολιτική εκτέλεση. «Ποιος έδωσε την εντολή να γίνει αυτή η εκτέλεση; Γιατί τους ξαμόλησαν αυτούς; Δεν μπορούσε να παρέμβει η Αστυνομία», διερωτήθηκε.

Δείτε τα βίντεο:

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...