Ζαχάροβα σε Ελλάδα: ΕΧΘΡΙΚΗ κίνηση η πιθανή παράδοση S-300 στην Ουκρανία

Έχουν πληροφορίες οι Ρώσοι επί τούτου;;;;

Όπως συνέβη και στις άλλες αποστολές όπλων στην Ουκρανία, έτσι και τώρα με τους S-300 ο ελληνικός λαός μαθαίνει από το…εξωτερικό τα νέα.

Ο ρωσικός τύπος έχει “βουίξει” σχετικά με το ενδεχόμενο η χώρα μας να στείλει τα σοβιετικής κατασκευής συστήματα S-300 στην Ουκρανία, πέρνωντάς τα από την Κρήτη.

Θέση για την φημολογία –η οποία να σημειώσουμε πως ΔΕΝ στηρίζεται σε επίσημες δημόσιες τοποθετήσεις Ελλήνων αξιωματούχων– πήρε και η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα.

«Οι ελληνικές αρχές πρόσφατα ενίσχυσαν τις δηλώσεις τους σχετικά με την ετοιμότητά τους να προμηθεύσουν την Ουκρανία με συστήματα αεράμυνας S-300 PMU1, υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβουν επιπλέον αριθμό αμερικανικών πυραυλικών συστημάτων αεράμυνας Patriot για να τα αντικαταστήσουν», είπε η Ζαχάροβα, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, τηλεγράφημα που αναδημοσιεύει το Reuters.

«Θεωρούμε τα προκλητικά σχέδια για την παράδοση συστημάτων αεράμυνας S-300 και τροποποιήσεις τους που έχουν παραχθεί στη Σοβιετική Ένωση ή τη Ρωσία ως ανοιχτά εχθρική κίνηση, που στοχεύει κατά της Ρωσίας».

(ΦΩΤΟ:pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί