• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Υπάρχουν και χειρότερα: Ο Ερντογάν έκανε προεκλογική ομιλία και διαφήμισε …τσάι. Ο λαός χειροκρότησε – Τι μας περιμένει στο Αιγαίο!

Υπάρχουν και χειρότερα: Ο Ερντογάν έκανε προεκλογική ομιλία και διαφήμισε …τσάι. Ο λαός χειροκρότησε – Τι μας περιμένει στο Αιγαίο!

Έχουμε συνηθίσει, στις προεκλογικές περιόδους να βλέπουμε τους πολιτικούς να το..παρακάνουν, με σκοπό να τους επιλέξει ο κόσμος. Στην Τουρκία φέτος, θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές, οι οποίες έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον Τούρκο πρόεδρο.

Μείναμε άναυδοι, όταν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ», είδαμε σε βίντεο τον Ερντογάν να διαφημίζει…τσάι. Ο λαός φυσικά χειροκρότησε. Μιλάμε για απίστευτες καταστάσεις.

Παράλληλα, ο Τούρκος πρόεδρος φρόντισε να τραγουδήσει το προεκλογικό του τραγούδι, στο οποίο «μιλάει» για τι άλλο; Για την Τουρκία.

Νομίζαμε ότι μόνο στην Ελλάδα, ακούγαμε απίστευτα πράγματα από κάποια πολιτικά πρόσωπα αλλά προφανώς κάναμε λάθος.

Μετά από το..χιουμοριστικό διάλειμμα, ας περάσουμε στην σκληρή πραγματικότητα.

Έχει ακουστεί, ότι μετά από την συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν την προηγούμενη εβδομάδα, έγιναν κάποιες….σκέψεις.

Ειπώθηκε ότι η Ελλάδα θα επεκτείνει την κυριαρχία της από τα 6 ν.μ στα 12 ν.μ μόνο στο ΙΟΝΙΟ. Αν ισχύει αυτό, είναι σαν να δεχτήκαμε τα τετελεσμένα που θέλει να επιβάλλει η Τουρκία στο Αιγαίο.

Υπενθύμιση: Η επέκταση των χωρικών υδάτων είναι «ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ» για την Τουρκία. Εμείς όμως, είναι γνωστό ότι κάνουμε τα ΠΑΝΤΑ για να έχουμε ειρήνη.

Οι Τούρκοι έχουν αξιώσεις. Θέλουν να εκμεταλλευτούν τους υδρογονάνθρακες. Ο πρόεδρος που διαφημίζει…τσάγια λοιπόν, έχει μια καλή εξωτερική πολιτική.

photo:pexels

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...