• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΓΕΓΟΝΟΤΑ
  • Στρατιωτική παρέλαση: Τι φώναξε πολίτης, στον Καμμένο – Περίεργες αναφορές από την ΕΡΤ. Τι είπαν οι μαθητές, για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στρατιωτική παρέλαση: Τι φώναξε πολίτης, στον Καμμένο – Περίεργες αναφορές από την ΕΡΤ. Τι είπαν οι μαθητές, για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης. Οι μικροί μαθητές, φώναξαν μπροστά στον υπουργό Άμυνας αλλά και μπροστά στον ΠΤΔ, ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Με αυτό τον τρόπο, οι νέοι αυτής της χώρας έστειλαν το δικό τους μήνυμα, σε εκείνους που θεωρούν ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν είναι ελληνική. Το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, δεν συμφωνεί με την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών.

Μπορεί λοιπόν, να ακούμε διάφορους να δηλώνουν ότι οι πολίτες, δεν διαφωνούν με την συμφωνία των Πρεσπών, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Οι Έλληνες δεν το βάζουν κάτω και δεν πρόκειται να δεχτούν η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ να δοθεί στους Σκοπιανούς.

Ενώ λοιπόν, οι μαθητές φώναξαν για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στην ΕΡΤ ακούσαμε κάτι απίστευτο:

Ότι η σημερινή παρέλαση, είναι για την ειρήνη. Ποια ειρήνη θα έλεγε κανείς. Οι παρελάσεις μας θυμίζουν τα συνταρακτικά γεγονότα των πολέμων. Μας δείχνουν την ετοιμότητα του στρατού να πολεμήσει τον εχθρό, αν χρειαστεί. Επίσης ακούσαμε (στην ΕΡΤ), ότι οι Ιταλοί μας συμπαθούσαν και μας συμπαθούν ακόμα.

Στην Νότια Ιταλία υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα, πολλοί Έλληνες. Αυτοί οι Έλληνες μας συμπαθούσαν και συνεχίζουν να μας συμπαθούν αφού…..είναι Έλληνες. Αυτό δεν πάει να πει ότι οι Ιταλοί μας…συμπαθούν. Άλλωστε μας….έκαναν πόλεμο. Το καθεστώς του Μουσολίνι, είχε κυνηγήσει τους Έλληνες της Ιταλίας. Αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε.

ΕΠΙΣΗΣ ακούσαμε στην ΕΡΤ, ότι η διέλευση των μικρών παιδιών, αποτελεί μια… ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΒΟΛΤΑ. Τι να πει κανείς!

Εκτός από όλα τα παραπάνω, υπήρξε και μια διαμαρτυρία

Ένας πολίτης που πλησίασε τον χώρο, στον οποίο έκανε δηλώσεις ο Π.Καμμένος μετά την παρέλαση ΦΩΝΑΞΕ:

Καμμένε παραιτήσου να σωθεί η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Ας μην σταθούμε όμως, στις ατυχείς εκφράσεις. Το νόημα είναι ότι η Ελλάδα είναι ακόμα ΕΔΩ!!!

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...